söndag 10 mars 2013

Vill du också skapa en Internetlivsstil och jobba hemifrån via datorn?

Idag tänkte vi ta upp hur viktigt det är att få kvalitetstid

Att kunna jobba hemifrån när man är föräldraledig gör att det går att vara hemma länge med barnet. Alltså barnet behöver inte börja förskolan allt för tidigt. Barnet kanske t.om kan börja förskolan vid 2- 3 års åldern och vara där på halv eller deltid. 

Det skulle vara nog många småbarnsföräldrars dröm. Det går att verkliga detta med detta internet arbete vi har, dvs internet affärssystem. Vår grabb som är 4 år är bara ca 24 timmar på förskolan och det har gett oss möjlighet till mer kvalitetstid med honom. Vi hinner umgås mer med honom mer och hitta på aktiviteter med honom.





Pengar är mycket,  men inte det som ska vara det huvudsakliga i livet. Men klart har man lite mer att röra sig med har man en helt annan utgång. Som t.ex. kanske unna sig en weekend resa med t.ex. spa eller en weekend t.ex. till London eller vad nu som känns inspirerande.




Att få kvalitetstid är guld värt idag med tanke på hur stressigt samhället ser ut. Att kunna få jobba mindre och få mer tid att umgås med familjen och vännerna är en verklighet som går att skapa.

Hur kan det vara möjligt, kanske du funderar?

Det just vad det är en möjlighet att bara jobba hemma från datorn eller precis var du vill

Ström & Bir, våra business partners har gett oss denna möjlighet,  sen 2 år tillbaka. Tacksamheten till att vi har fått så mycket stöd och utbildning är enorm och går knappt beskriva. Vi är så tacksamma att vi hittade detta via Internet och kan jobba hemifrån. I två år har vi arbetat med denna internet möjlighet och fått den kvalitetstid vi alltid drömt om.

Vill du också kunna arbeta hemifrån och skapa din inkomst via Internet?
För mer information via denna länk ==> Internetlivsstil



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar