fredag 15 mars 2013

Att utmana sig själv och göra något man aldrig gjort ger verkligen en kick

Hej!  Idag tänkte vi ta oss en riktigt utmaning. Att göra något som vi aldrig har gjort.



Först och främst så krävs det lite planering och en föreskrift hur vi ska gå tillväga. Vi tänkte nämligen prova att göra egen hemlagad Sushi. Kan väl inte vara så svårt eller?





Vi hittade den här bloggen som beskrev otroligt bra hur man lagar sushi http://hurmangörsushi.se/

Att utmana sig själv och göra något man aldrig gjort ger verkligen en kick. Att våga ta steget ut i det okända är en riktig utmaning. Då vi för 2 år sedan började arbeta endast via Internet gav oss en otrolig utmaningskänsla. Skulle vi klara detta tänkte vi några gånger. Vi kom på efterhand att gjorde vi bara det vi tyckte var roligt och kände oss bekväma så skulle detta gå hur bra som helst. Och på den vägen är det idag och av alla jobb vi haft tidigare så slår inget det här. Först friheten att styra sitt arbete och tid och friheten att vara med sin familj slår allt. Och den otroliga inspirationen man får då olika idéer dyker upp. 

Som att bara våga gör en video är ju en otrolig kick. När man ska börja göra egna filmer på internet då kan man först bli medlem i Youtube och där beskrivs exakt hur man går tillväga. Det lättaste är att börja med bildspels video, alltså att du lägger dina favorit bilder och skriver t.ex. till dem. När filmen är färdig låter du dina vänner, familjemedlemmar trycka på den så mycket som möjligt så den kommer högt upp på sökmotorerna. Därefter kan du lägga in den på din hemsida eller blogg. Ett otroligt bra sätt att marknadsföra det koncept du jobbar med eller den tjänst du vill ut med.

Så här ser vår senast bildspel ut



Om du letar efter något seriöst jobba hemifrån jobb och vill bara jobba via Internet, har du en otrolig möjlighet här
Via våra samarbetspartner får du svensk information om konceptet --->  Hemsida




Till sist vill önska dig en super bra fredag!! Vi ska berätta senare hur det gick med vår sushi, dvs om det blev som vi tänkte oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar