söndag 3 mars 2013

Komplett Internetverksamhet i en global marknad. Upptäck hur du kan jobba var du vill i världen


Om du fick bestämma vad du ville göra, vad skulle det vara?


Vad skulle det innebära för dig?

Har du tänkt tanken någon gång, att få en möjlighet där du är ekonomisk oberoende?

Har du någon gång funderat på att kanske kunna förverkliga det du innerst inne drömmer om?

Har du någon gång funderat på att jobba hemifrån och endast via Internet?

Om något av detta känns bekant?

Då ska du höra hur det kan vara för den som går funderar och känner att det håller inte att stressa och må dåligt av allt jagande på ekonomi och tiden som inte räcker till.

Det kan vara t.ex. en ung kvinna eller man med par arbeten, dvs timanställningar för att få det att gå runt. 

Först och främst är stressen den största faran. Därefter blir fritiden lidande. Dåligt med tid, för träning eller att kunna umgås med familjen och vännerna. Och dag efter dag fortsätter detta och ekorrhjulet bara snurrar runt. Tills det en dag bara brister.

Det finns människor som har stressat så att det har fått en blackout. Kanske t.om att de har fått lära sig många saker på nytt, som t.ex. bara kunna klä på sig.

Nej, nu ska vi inte vara drastiska men det är verkligen väldigt lätt att hamna i det, så kallade känslan av inte kunna stiga av i tid.

Vi var också på väg att stressa sönder oss själva, då vi jobbade med MLM. Det var att hitta nya kunder hela tiden och springa på olika möten för att få så mycket kunskap om hur man kunde hitta fler och fler kunder. Det var att ställa upp ha home - partys och dela ut reklam i så många hushåll det gick för att synas så mycket som möjligt. Vi delade ut ca 15.000 reklam under det 1 ½ året, som vi intensivt arbeta med MLM konceptet. Och så var det här med att skapa fram fler som skulle jobba med konceptet, alltså få så många distributörer. som möjligt. Plötsligt en dag sa det bara stopp!! Vår ekonomi var i usel, rent ut sagt nere i botten. Och stressen ska vi inte tala om. Vi var totalt nerkörda och trötta.





Det som räddade oss var denna unika internet koncept som vi hittade via en annons för två år sedan och idag samarbetar vi med våra mentorer, som hjälpte oss att ändra riktning och få bukt på vår ekonomi.







Det som ger oss en betydande i detta är att vi har hjälpt så många som har varit i stressade situationer och inte veta vad de ska göra för att kunna hitta en lösning till en bättre tillvaro, både med mindre timmar arbete och få en bättre ekonomi. Det bästa med dessa team medlemmar  är att de nu stöttar och utbildar vidare de personer som vill ha ny väg i livet och hjälp till en bättre tillvaro. Är du en av dem som söker förändring och utveckling, så ska du överväga att titta vidare på detta?


Komplett Internetverksamhet i en global marknad.

Upptäck hur du kan jobba var du vill i världen med din laptop!! Med unika online produkter och en unik utbildning

Få en mer utförlig information på svenska, via våra business partners ===> KLICKA IN HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar