tisdag 12 mars 2013

Pengar är mycket, men inte allt här livet. Har du en situation som känns trist och ohållbar, då är pengar en process för att kunna ändra situationen.

Hej och hoppas du haft en bra dag

Idag tänkte vi ta upp det här med pengar som är ofta ett hett ämne.


 

För en del kretsar tankarna hela tiden om hur bra det skulle vara om man hade mer pengar. Medan andra aldrig tänker på att pengar är så viktig,t utan kanske tänker att pengar kommer till mig alltid.




Pengar är mycket, men inte allt här livet. Har du en situation som känns trist och ohållbar, då är pengar en  process för att kunna ändra situationen. 

Har du t.ex. ett jobb som du trivs väldigt bra med och har möjlighet att lägga undan till t.ex. en resa , ny bil, hobbyn, välgörenhet, hus eller något annat som just passar dig. då är inte pengar den största huvudsakliga moment i livet.

Men visst är det lite roligare om man kan göra den resan man drömmer om eller något annat kul. 

Det inte själva pengarna som ger lyckan utan det är själva upplevelsen av det du gör. Jobbar du t.ex. med ett super bra jobb och trivs som fisken i vattnet och du får ut mer än vad du drömt om så det ju ändå inte pengarna som ger lyckan utan det jobb du åstadkommit. Pengarna är bara bonus.

Då vi satt i en ohållbar situation för 2 år sedan, alltså att vårt wellness företag hade blivit en börda och att ekonomin hade blivit riktigt dålig, blev en vändning för oss. Vi hade bestämt oss att vi skulle inte sitta och säga att vi inte hade tillräckligt med pengar. Utan vi bestämde oss att agera att gör något åt saken. Vi började titta efter olika sätt att tjäna pengar på Internet och hittade till slut ett otroligt business program som hade skapats av Jay kubassek och som idag har det det tillsammans med Stuart Ross. Programmet lät otroligt och vi fick för 2 år sedan kontakt med Strom & Bir som gav oss svensk förklaring om detta business program och de började samarbeta med oss.

Slutligen vill vi återkoppla till det här med vad pengar är för oss idag. Pengarna är inte själva lyckan för oss, utan det är extra bonus till att vi älskar detta arbete, att kunna styra fritt hur och när vi vill jobba och vad vi vill göra med dagen. Alltså hur vår arbetsplan är för dagen. Att bara jobba på internet är så kul det går inte beskriva med ord. Samtidigt har vi fått så många nya möjligheter att utvecklas och nya kontakter. Och även kan vi göra de resor som vi alltid drömt om. Vi älskar Italien så i sommar blir det en resa dit igen, men datorn följer med för lite jobb blir det på semestern. 

Är du också intresserad av att seriöst ändra din situation ska du inte tveka att titta vidare på detta på svenska: HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar