söndag 17 mars 2013

Har du funderat på att komma igång med något på Internet ?

Hej igen!

Vi tänkte ta upp det här med, vad är det egentligen vi jobbar med. Vi får ganska ofta frågor som, vad ska man göra och hur kan man jobba med konceptet.

Det vi gör är att driva trafik till vårt online program och dess tjänster. Vi har fått lära oss internet marknadsföring via vårt online program på olika sätt. Visst det vanligaste är Facebook idag för många entreprenörer, men vi jobbar inte den vägen. Det finns så många andra otroliga vägar för att komma högt på Google och kunderna hittar tjänsten.

Vi jobbar från och till med e-mail annonsering, dvs solo annonsering och det är ett bra sätt att nå de som har anmält intresse på en sida där just många som har olika internet program marknads för sig på.

Vill man jobba med lite banner annonsering men har inte så stor budget, så är Salespider en bra sida där många entreprenörer marknadsför sina tjänster på. 

Vi får också frågor om vad är det för produkter vi jobbar med och får provision på , alltså produkter vi tjänar på.


Produkterna är exklusiva utbildningsprodukter som består av onlinekurser och utbildningsevenemang . Utbildningsprodukter av världsklass - öka och tjäna enorma inkomster av unika tjänster och produkter


Utbildningsprodukter för den nye internet entreprenören  eller den som redan har en produkt men behöver utvecklas mer så att kunder hittar tjänsten och vill få ännu mer för både  för sin egen tjänst och de produkter som finns i online programmet.
Några av de DEA , digitala kurser som man får provision på är , Marknadsföring , Ledarskap , Försäljning,  Kundservice, Varumärke, Personlig utveckling,  Produktskapelse, Juridik och mycket mera till.

Att kunna ta en kund på ett bra sätt, är en del av lärandet. Det krävs en hel del att veta hur man bevarar en kund. 

Att förstå sig själv i sitt entreprenörskap krävs också personlig utveckling. Det framgångsrika entreprenörerna har inte blivit framgångsrika under en natt, nej de har jobbat den hårda vägen både med själv och med att veta hur de ska bevara kunderna.

Har du funderat på att komma igång med något på Internet och vilja bara jobba ifrån datorn erbjuder vi dig att ta titta på detta online program vi arbetar med och  få svensk information via denna -->  Hemsida  






Till sist vill återkopplat till det vi skrev i fredags om att utmana oss själva. Och det gjorde vi genom att det blev super gott med Sushi och så mycket det blev, så vi åt det lunch på lördagen. Nu vet vi att det är ingen konst att laga egen Sushi. Det krävs bara planering och tid.

Ha en bra Söndag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar