måndag 11 mars 2013

Internet verksamhet med högre syfte

Hej! Ny vecka och nya utmaningar

I dagens ämne skriver vi lite om MLM verksamhet ( fler nivå modell,  produkter och tjänster via rekommendation av oberoende distributörer) som finns ett uppsjö av på nätet.

För t.ex. en hälsoprodukt inom MLM - koncept och för att få framgång:

Krävs att du behöver vara en aktiv försäljare och rekryterare och så fort du har en egen downline så måste du konstant vara i kontakt med den för att ge dem stöd, support, vägledning och guidning – helt enkelt ett gott ledarskap.
Om du ska kunna ta på dig denna rollen så måste du känna dig OK i situationer som handlar om att handskas med människor.  Du måste kunna eller vilja lära dig att kommunicera på ett effektivt sätt.
Slutligen, MLM är ett personligt sätt att sälja. Du måste använda dig själv och din egen övertygelse för att få med dig folk i det här.






 
Vi arbetade med MLM koncept tidigare, för några år sedan och vet att det passar inte alla. Eftersom de som vi mötte på olika mässor som också jobbade med MLM  jobbade ofta med övertygelse. Vi var väl inte mycket bättre själv, men det var ingen som hade lärt oss hur vi skulle ge service till kunden på ett bra sätt. Det finns ingen strategi som håller om du måste jaga och övertyga. Däremot är det väldigt lätt att mista vänner om du går på och försöker sälja in något till dem som inte bett om att köpa produkterna.
I MLM koncept krävs det en annan sorts marknadsföring,  t.ex. direktreklam till hushållen, stå på olika mässor, hålla hempartyn osv.... Det krävs att du pratar direkt med kunden, alltså face to face och att du alltid är beredd att prata om produkten när du möter en ny person och även bered att skapa nya distributörer som jobbar så att du kan få framgång.





Vill du ha en internet verksamhet med högre syfte och som ger dig personligen mer utveckling?


Däremot går det att kombinera med detta online system om du har en MLM verksamhet. Här lär du precis hur du ska jobba med kunderna och hur du driver trafik till din tjänst. Du får all utbildning hur du skapar din verksamhet .Det är ju inte du som ska jaga kunden utan de kommer till dig.


För mer information om hur du kan jobba hemifrån via din dator
För mer information om detta unika online program , via våra samarbetspartners














För dig som undrar om du måste starta eget företag direkt
Bara om du börjar tjäna mer än 50.000 kr om året
Här via skatteverket.se kan du läsa mer om det

Ha en bra dag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar