måndag 18 mars 2013

Att starta en Internet Verksamhet idag

Hej! Hoppas din dag har varit bra trots denna vinter som inte tycks vilja släppa taget

Vår dag har varit fullt av nya utmaningar och mer utveckling inom SEO och internet marknadsföring. Då vi uppgraderade oss till DEA Gold så har vi en hel del att ta itu med denna unika digitala online utbildning. 









Något som är så otroligt med detta online program eller online affärssystem är att även om man redan jobbar med online produkterna i systemet och får provision på dem och själva online programmet, så finns andra sätt tjäna pengar igenom. Det finns andra Affiliate program att arbeta med och tjäna pengar ifrån. Så online programmet är ett otroligt verktyg att använda sig av för den som vill jobba hemifrån och endast via Internet och förbättra sin ekonomi. 

Vad gör en affiliate? Han eller hon marknadsför andras produkter, alltså blir s.k återförsäljare och får förtjänst på företagets produkter. För att det ska löna sig att vara återförsäljare, bör provision ligga ungefär 40-50 %. I SFM / DEA online program har man verkligen en enorm möjlighet att kunna tjäna upp till 50 % på sina försäljningar.

Nej, usch försäljning kanske kommer upp i tanken? 

Stopp!! Ingen panik! Det tråkiga jobbet gör ett s.k callcenter alltså säljer till dig om du inte själv vill göra det.

Är du seriöst intresserad av starta en internet verksamhet? Svensk information via våra businesspartners ---> HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar