tisdag 19 mars 2013

Vi får ofta frågor som, kostar det någonting att jobba via Internet

Vi tänkte ta upp det här med att starta något på Internet. Vi får ofta frågor som, kostar det någonting. Finns det något på internet som är gratis. Jo det finns ett,  att svara på underökningar, men där tjänar man en  1-5 kr för varje undersökning  som tar ca 15-20 minuter att göra. Sen finns det dyrare undersökningsprogram där man får bättre undersökningar att svara på och kan tjäna ca 20 kr per undersökning och dessa program ligger ifrån  500 kr- 4000 kr. 

Så till frågan om vårt online program kostar något. Ja det klart det gör. Är något gratis är det inte heller riktigt seriöst eller så tar det åratal att tjäna pengar på det.

Att vara medveten om att allt man vill bygga upp som t.ex. en online affär, webbutik, sälja hudvård eller en butik ute eller någon annan verksamhet,  så kostar alltid starten något

Så alltså ska man jobba endast via Internet då bör man titta på något där man kan bli egen, alltså starta egen internet verksamhet. Men vill man skapa en bra inkomst i det bör man vara medveten att kunna lägga ut pengar för programmet. Och dessutom veta att man investerar för sin egen del och sin framtid.

För att det ska vara lönande, ska provision på programmet och produkterna ligga på 40% till 50%. Då skapar du ordentlig inkomst. 



Är du seriöst intresserad av att bygga upp en lönsam internet verksamhet och samtidigt kunna jobba hemifrån eller var du vill med din laptop?

Hemsda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar