lördag 29 juni 2013

Vill du också leva en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg?



Hej och hoppas du haft en bra dag


Vill du också leva en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg?


Att kunna sitta och fika på ett café och samtidigt jobba lite grann, är drömmen för många eller ta din laptop och sätta sig ute i parken och njuta av den underbara vårsolen och höra fågelkvitter medan du jobbar par timmar. 









Eller kanske t.om vara på stranden och kunna jobba samtidigt och tjäna pengar med man solar och har det gott.

Den verkligheten kan din bli din, men du måste också vara medveten att det krävs lite jobb från början. 




Har du 100 % drivkraft och är framförallt fast besluten att lyckas förändra din livssituation?

Stämmer detta in på dig, då ska du verkligen läsa vidare...

Ingen kan sitta och säga att du kommer att tjäna si och så mycket pengar efter en viss period med en internet verksamhet. Det går däremot att uppskatta en viss period om du följer de steg som människor har gjort för dig för att se nån sorts av tidsram på kommande resultat. Det vore olagligt och oetiskt att lova dig ett exakt datum samt hur mycket pengar du kommer att tjäna.
I slutändan är du själv ansvarig för att få din hemma verksamhet att fungera.





Var inte rädd för att misslyckas, utan du borde verkligen vara rädd för vad ditt liv kommer att se ut om du inte lyckas.



Professionellt Affärssystem: Ett unikt träningsprogram där du “tjänar medans du lär dig” av Digital Expert Academy



I programmet där du lär dig samtidigt som du tjänar





Ett Exklusivt “Affärssystem”, som erbjuder en mycket unik online-utbildning inom internetföretagande och internetmarknadsföring samt hjälper dig att skapa en inkomst online. SFM´s system och privata community ger dig grundläggande kunskap och den yrkeskompetens som krävs för du ska få framgång på nätet i dagens turbulenta ekonomi.

SFM ger dig bokstavligen ett smart och kreativt “AFFÄRSSYSTEM” med en färdig marknadsföringstratt till hands, och ger dig möjligheten att marknadsföra och utnyttja SFM´s snabbt växande community av etiska och drivna entreprenörer.
Du kommer att ha tillgång till utbildning, support, verktyg, coachning och community som medlem och detta system är oöverträffat. Oräkneliga liv har redan förändrats sedan det startades 2010.


Här kommer en liten reflektion över hur du kan skapa din verksamhet via Internet och jobba hemifrån,  utan några som helst lager, egna produkter eller någon kunskap om internet eller internet marknadsföring

Svensk video information

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar