måndag 10 juni 2013

Var kan jag få hjälpen att komma igång att tjäna pengar?

Hej och välkommen! Ny vecka och nya utmaningar



Var finns möjligheten att skapa en inkomst och leva som en  internet entreprenör?

Var finns kunderna?

Var skapar jag inkomsten?

Var utvecklas jag mest?

Var får jag inspiration? 


Var kan jag få hjälpen att komma igång att tjäna pengar?

Finns det seriösa inkomst möjligheter?

De här frågorna är den del som grunnar på och vi kan bara gå tillbaka på oss själva, när vi började se oss om möjligheter på Internet. Det över 2 år sedan och idag jobbar vi endast via internet.

Hur kan detta var möjligt? 

Vi hittade ett seriöst program, med unik utbildning , där vi har lärt oss driva trafik och få kunder till våra tjänster

Kunderna finns över hela världen och framför allt på Internet
Där skapar vi inkomsten, endast via Internet

När vi kom i kontakt med rätt  personer och rätt program har vårt liv förändrats till att vi kan göra det vi tidigare inte trodde var möjligt. Men vi har fått lära oss att det krävdes en del jobb i början och de bästa är att vi säljer inte själv utan har ett callcenter eller konsulter som gör det tråkiga jobbet.

Vi får göra det vi tycker är inspiration och framför allt roligt som t.ex. göra Youtube annonsering, twittra, annonsera  eller bara skriva om nåt ämne osv....
Vi bestämmer helt vad vill göra och jobbar vi en dag bara några timmar på dagen, tar vi igen det en annan dag. Den frihet att bestämma själv sina tider och hur mycket jobb man vill lägga ner har gett oss en möjlighet att leva ett friare liv. Som tex grabben vår behöver inte ha långa dagar på dagis. Utan vi har möjlighet att vara mer med honom och följa hans utveckling.

Det går att få ett friare liv om man bara bestämmer sig att ta det beslut. Det är ingen annan som kan säga att du måste leva det liv du egentligen inte vill och ännu mindre att någon ska säga att du inte kan göra det du drömmer om. För det är bara du som kan besluta och andra kan säga hur mycket det vill om saker och ting.

Då vi tog vårt beslut har vi aldrig fått någon negativ uppmuntran utan tvärtom mycket nyfikna och väldigt engagerade kommentarer om allt är så otroligt spännande det vi jobbar med

Jobba online hemifrån  - få svensk videoinformation :  KLICKA IN HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar