tisdag 25 juni 2013

Att jobba hemifrån online är inte bara drömmen utan det är verklighet som fungerar utmärkt tack vare den digitala ekonomin idag

Ny dag och nya utmaningar




Det sägs när en dörr stängs så öppnas en ny dörr. Att stå kvar och hålla fast i det förflutna gör inte det lättare att komma framåt. Att våga släppa taget ger en ny möjlighet











Med hjälp av tankens kraft kan vi åstadkomma otroliga möjligheter. Vi kan skapa det vill i livet genom att tänka att vi redan är där eller har det.

Du har en enorm potential inom dig, en inre kraft som bara väntar på att få släppas loss. Det är bara du som vet hur du kan göra:  Du kan med din förmåga,  att med tankens, känslans och fantasins kraft föreställa dig och uppnå dina mål. Du kan skapa så mycket mer i ditt liv, så att det inom alla områden blir precis som du vill.  Vad är din vision?



Tankens kraft, du blir vad du tänker!


Det finns en enorm kraft i dina tankar. Dina tankar ligger bakom allt du upplever. När du lär dig förändra och styra dina tankar så kan du också förändra ditt liv. Att våga drömma om det liv du önskar och håll fast vi det.


Sluta oroa dig för vad du har att förlora och börja fokusera på vad du har att vinna


" Oavsett vad som sker är det du som väljer vad du fokuserar din uppmärksamhet på. Tänker du på bekymmer så växer dina problem. Fokuserar du på det goda växer det som är bra."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


Positiva känslor får oss att växa och ger glädje, intresse och stolthet, negativa känslor förminskar. Vill du hitta motivation till en livsstilsförändring som får dig att må bättre, leta först upp de positiva känslorna.
Vi kan faktiskt öva upp oss på att tänka i positiva banor precis som idrottare blir bättre på de sporter de håller på med. När du tänker i positiva banor följer de positiva känslorna lättare med, och därmed också motivationen.
Ta dig en tankeställare och granska dina egna tankar, hur tänker du kring förändringar du vill genomföra? Det är skillnad på att tänka: ”Det här kommer aldrig att gå” och ”ett litet steg i taget..”. Hitta de positiva bitarna och gå in i den positiva känslan – även små bitar skapar tillsammans en helhet.

(Källa: Tidningen PS Leva. Nr 9, 2011) 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Att våga drömma och att våga ta steget ut till något nytt ger en otrolig utveckling. Det gäller bara känna på känslan att du redan är där



Då vi kom igång med att jobba endast via Internet visste vi inget om detta unika affärssystem och inte visste vi heller att vi skulle idag jobba med Internetmarknadsföring. 

Marknadsföring för oss hade alltid låtit något som var för de högutbildade. Men ack när vi började jobba hemifrån och fick hjälp med att komma igång att jobba på Internet så fick lära oss marknadsföring är det mesta vi gör. Bara det här med att vi tipsa någon med något som text en bra bok eller film. jo vips vad händer, jo plötsligt marknadsför vi en tjänst för vår vän.

Att jobba med Internet Marknadsföring och lära sig driva sina tjänster, så att kunder världen över hittar dina tjänster och produkter, har vi fått al utbildning i detta unika online system. Vi behöver inte jobba med egen produkt utan kan marknadsföra och tjäna pengar på de produkter som SFM online verksamhet tillhandahåller oss. Det otroliga är att vi kan också jobba med vilken produkt vill tack vare denna otroliga utbildning som vi fått med oss i bagaget och som en del går flera år på högskolan för att bli utbildade inom, dvs  marknadsföring. Internet är ju en färsk vara och SFM online system ger oss regelbundet nya strategier så att vi har möjlighet att bygga upp vår internet verksamhet framgångsrikt och utvecklas framåt. 

Att jobba hemifrån online är inte bara drömmen utan det är verklighet som fungerar utmärkt tack vare den digitala ekonomin idag.

Mer info om hur du komma igång att jobba online / gratis info :
Svensk video info : Klicka In här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar