torsdag 27 juni 2013

Mening med livet är viktigt och att göra det som står en nära hjärtat ger inspiration och glädje

Hej och välkommen

Vi tänkte ta upp det här med hur en del tänker att de för gamla för att göra något nytt

Generationen som växer upp nu kommer följas med en stor utveckling när det gäller den tekniska och digitala trenden. Visst kan man tycka blir det aldrig mättat. 

Fler och fler har istället börjat inse att det går att arbeta hemifrån med enbart från datorn. Så tekniken har gjort en stor möjlighet för oss människor att ha jobb hemifrån. Flera arbetsgivare ger sina anställda möjlighet att jobba hemifrån eftersom deras arbete endast kräver dator och Internet. Sen finns det en del som har börjat hitta sitt eget genom Internet.

Människan behöver regelbunden utveckling, annars stagnerar den i sitt tänk och ramla gärna ner i tristess. Mening med livet är viktigt och att göra det som står en nära hjärtat ger inspiration och glädje. Som att få skriva kan vara en del av glädjen eller kanske träna inför ett maraton lopp.

Som sagt man är aldrig för gammal för att prova på något nytt. Däremot kan det föryngra t.om att känna sig ung i sitt tänk eller om nu tränar till ett maraton lopp, så får kroppen en lätthet och känslan av föryngring. 


Tänk positivt - nå dina drömmar!

 
Brukar du sänka dina förväntningar för att slippa bli besviken? Tänk om! Genom att byta ut de negativa tankarna mot mer positiva tankegångar peppar vi oss själva till att nå våra drömmar.


Vår egen tankekraft påverkar vår vardag. Säger vi till oss själva att det där klarar jag aldrig då blir det så också. Men vänder vi på det och säger " Visst klarar jag detta och jag inte för gammal för våga prova detta" Vill du dansa Zumba så gör du det, vill du anmäla dig till en matlagningskurs så gör du det eller det som du går och drömmer om, förverkliga det. Bestäm dig med att lägga delmål att nå dit, dvs med flera små steg nå dit. 

Glöm inte peppa dig själv och ge dig beröm. Ju mer positiv feedback du ger dig själv desto lättare är det att nå målet och glöm inte att du blir aldrig för gammal för en förändring.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar