onsdag 5 juni 2013

Att starta en digital resa och en internet livsstil




Välkommen till vår blogg!

Vi startade vår digitala resa här på Internet för över två år sedan och då var vi några få svenskar som fick möjlighet att komma med detta digitala koncept och få förståelse hur man kunde arbeta endast via Internet, utan att  behöva skicka några fysiska produkter eller ha lager hemma.



Låt oss ställa en fråga....

Om du ser artiklar eller annonser om online / digital marknadsföring och att tjäna pengar hemifrån, vänder du dig då automatiskt bort?

Om ditt svar är ja, då är du en av de flesta, eftersom de flesta människor inte tror att det är ett lönsamt yrke.

Problemet är att "arbeta hemifrån" kulturen har manipulerats och missbrukats så mycket av giriga personer som letar efter snabba pengar och har inget intresse av att verkligen hjälpa sina kunder att lyckas. Detta har pågått nu i flera år, och är den främsta orsaken att många människor inte ens vill ge den digitala marknaden en blick.

Men om vi sa, att bakom dessa, dvs som utnyttjar andra för deras framgång, finns det faktiskt en annan värld. En annan plats utanför den fysiska, där pengar kan göras.

Nu menar vi inte att det finns en knapp där man trycker på och så ramlar det in pengar, men däremot ett system som i stort sett jobbar i automatik för dig


Den digitala marknaden kräver ansträngning och kunskap innan du kan utnyttja det

Varför fungerar Digital Marketing egentligen? Hur är det egentligen möjligt att tjäna pengar på din hem dator?

Nåväl låt oss gå igenom lite statistik.


I slutet av 2012 kom den beräknade världens befolkning vara 7012 miljoner.

Den beräknade världens befolkning som aktivt använder Internet är för närvarande över 360 miljoner. Över 360 miljoner människor använder internet av olika skäl. Kan du ärligt titta på en fysisk butik eller produkt och säga att du kan nå upp till 360 miljoner människor? Nej vi trodde inte det.

Nu Apple har sålt över 84 miljoner iPad. Det är bokstavligen en fjärdedel av världens Internetanvändare! Och dessa typer av Internet-enheter ständigt säljs. Kurserna ökar exponentiellt!


Tror du att det finns en marknad?

Online marknadsföring fungerar. Människor behöver information, utbildning, spel, filmer, böcker och alla dessa saker för att få igenom livet och fler och fler människor vänder sig till internet för att få dem.

Det fantastiska med internet är att alla de saker som folk söker efter finns tillgängliga i digitalt format, så det finns inget att vänta på att de ska skickas hem eller få hemskickat. Nej utan omedelbar Åtkomst!

För att besvara vår fråga avslutningsvis att Home Business och digitala verksamheter, marknadsföring, Internet verksamheter är nu tillgängliga för hela planeten, och med den ökande befolkningen och kraven i den mänskliga rasen, är det bästa stället att hitta det du behöver på Internet .

Det finns personer eller företag där ute som utnyttjar detta och försöka ta så mycket pengar som de kan från världen, och att dessa människor säger vi riktigt mycket skam över. Om man inte är intresserad av att hjälpa sina kunder att lyckas, så ska man krypa tillbaka in i den mörka hålet man kom ifrån.

Dra istället undan gardinerna och se världen som väntar på dig. Internet är inte ett förlorat land, där bara de rika och mäktiga kan utvecklas. Internet är ett medium för alla på planeten, oavsett var de är eller hur teknisk utbildade är.

Du vet att det är inte som en promenad i parken. Starta ett Internet verksamhet kräver viss ansträngning, utbildning och lite tid, men det kräver mycket mindre än traditionell företagsamhet , men inget händer om du skulle sitta och inte göra någonting

Var inte rädd för att misslyckas, utan du borde verkligen vara rädd för vad ditt liv kommer att se ut om du inte lyckas.



Här kommer en liten reflektion över hur du jobba hemifrån och skapa din verksamhet via Internet utan några som helst lager, egna produkter eller någon kunskap om internet eller internet marknadsföring


Video Information : KLICKA IN HÄR





Jobba Hemifrån - Jobba var du vill
Jobba på stranden
Få frihet genom att jobba var du vill
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar