tisdag 2 oktober 2012

Succé handlar om en process


2012 PRO U 10 for 10/part one from Jay Kubassek 

Att få den succé som du önskar, kräver att du skapar en process, dvs  arbeta efter ditt mål . Har du bestämt att lägga din tid på ditt företag, då måste då ha flera delmål för att uppnå resultat och också fira alla dina framgångar så att du känner den glädje i all arbete du lagt ner.

Vad är succé för dig? Fundera på det?

Alla blir vi glada för de pengar vi tjänar. Men i själva verket är de inte pengarna som gör oss glada för det förändrar inget om du inte har en mening i ditt liv.  

Fundera på vad som är mening i ditt liv?

När vi satt och diskuterade fram och tillbaka vad som var mening i vårt liv.
Så nummer 1 var frihet. Frihet att styra vårt egen verksamhet som vi vill och lägga upp arbete hur vill och arbeta när vi vill. Inga 7-16.00 dagar här. Utan känner vi för att jobba några timmar på förmiddagen och par timmar på kvällen så gör vi det.

Sen är det som sagt inte säkert att detta sätt passar alla. Några behöver vara anställda och lära sig grunderna och få kunskap på den arbetsplatsen och känna trygghet att gå samma arbetstider varje vecka. 

Tillbaka till mening med livet, så har ännu en viktigt punkt att få ta del av våra barn och deras aktiviteter och att vi finns hemma då de kommer hem från skolan

Vill du komma i kontakt med det som förändrade vår tillvaro, alltså online verksamheten och företaget PRO U . Vill du kunna arbeta hemifrån och endast via Internet?

http://onlinebusiness-global.com/?site=myownweb1?t=bg




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar