tisdag 9 oktober 2012

Lite info om hur vi jobbar

Hur ser din dag ut idag? Är du fullt upptagen med många arbeten eller har du en dag du inte vet vad du ska göra av dagen?

Vi är så tacksamma att just du är här på vår sida. Vi vill ge en liten inblick i det vi jobbar med.

En dag kan se ut så här: Äter frukost och därefter tittar igenom e-mail och vad som har hänt under natten. Flera leads ( blivande kunder ) har kommit in, de flesta från Amerika och sen börjar vi att planera dagens arbete. Var ska vi driva trafik idag, så andra hittar vårt koncept. Enkelt vi börjar med gratis annonser och jobbar med solo-annonser, dvs annonser som skickas ut på email världen runt. 

Du kanske tänker, måste jag ringa alla dessa människor. Nej nej vi ringer bara dem vi har med i vårt team. I PRO har callcenter som hjälper dig med första steget att ringa den som har gjort en applikation så att du kan i lugn och ro jobba på den utbildning du får och hur du ska driva trafik och marknadsföra PRO:s tjänster. 

Älskar du att skriva. då har du en stor möjlighet att skriva blogg eller artiklar

Ja du ser de är ingen svårighet att få nåt att göra och samtidigt tjäna pengar. Ibland kan det vara mening med att man ska börja på, för att något annat ska komma på vägen.

Fundera på vad du skulle kunna tänka dig?

Är du en person som vill bara jobba på Internet?
Då ska du verkligen titta på PRO:s Business

Är du en person som måste ut och träffa folk, så kan du kombinera genom att ta dig ut till olika nätverksträffar och så har PRO tre event om året där du kan träffa andra entreprenörer och samtidigt utbilda dig mer

När man väl börja jobba med PRO, lägger man själv upp arbetet hur mycket tid man vill lägga på driva trafik. Ju mer desto bättre resultat så klart

Här kommer du till vår hemsida: 
http://www.onlinebusiness-global.com/?t=bg


Tack för att du tittade in

Ha en underbar dag! 


P.S Här kommer ett litet smakprov från en av PRO:S medlemmmar och entreprenör




 Training  from Simon Guilliard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar