måndag 15 oktober 2012

Detta ett av världens bästa online koncept för den som vill bara jobba på Internet

Ny vecka och nya utmaningar väntar. 

Hur ser dina dagar ut? Är de så där givande du önskar? Får du den framgång du önskar.


Vi satt här och diskuterade fram och tillbaka om just det där att det är så lätt att bygga upp en hemsida på nätet, men hur många får kunderna till att köpa tjänsten. Så vida inte produkten är väldigt känd och företaget är inarbetat och lever på sitt goda rykte, men ändå har de marknadsfört sin sida på Google från början och ligger högst upp på rankningen. De har lagt flera 10.000 - tals kronor på reklam från början. Vilket kanske är svårt för mindre företag. Men det finns små knep att komma högt på Google. Det gäller bara få kunskap.

Men den lagom stora eller lilla företaget kanske bygger upp en hemsida eller låter nån webbdesigners bygga upp den för flera tio tusentals kronor. Men fortfarande har kanske företaget inte kommit till nån försäljning av sin produkt eller tjänst. Först och främst, ingen hittar hemsidan om det inte drivs trafik till den. Kanske det är aktuellt att ha automatisk email utskick för de blivande kunderna som har registrerat sig på hemsidan. Men hur bygger man upp ett sådant program om man inte har kunskap och har man råd att lägga ytterligare tio tusentals kronor och hamnar kanske upp till 100000 kr i slutet av hela köpet. Och veta var dina kunder kommer ifrån är kanske också en bra idee. Men hur kan jag veta var de kommer ifrån tänker många. " Aha " ännu ett program måste köpas för att veta var mina kunder kommer ifrån. Jaha då blev detta en dyr historia och går banken med på allt det här.

Nu skrämmer vi lite,  men i det verkliga livet ser det ut så här. Har man tänkt att bygga upp en affär eller någon annan verksamhet som tex frisör så kräver det också hyra, larm, försäkring etc...och listan har blivit lång och utgifterna många.

Vill man ha ett färdigt koncept och jobba med unika business produkter och få hemsida, automatisk email utskick, domän namn, videomallar, live utbildning online( 5 dagar i veckan )av kända entreprenörer och Utbildning på var man kan driva trafik på nätet så att andra hittar din tjänst och mycket mera till och även få stora förtjänster på online verksamheten och produkterna. Här kräver det inget lager hemma, behöver inte sälja själv utan det finns callcenter som hjälper med det, och inte jaga någon att köpa produkter som många av de traditionella MLM verksamheter kräver. Och en mycket låg startkostnad och mycket låga medlemskostnad. Det går inte att förklara vad allt detta skulle kosta om du fick göra eller skapa programmet själv. Vi ljuger inte, nu börja vi prata om stora pengar flera 100000- tals kronor för att kunna göra ett sådant program på nätet. 

Detta ett av världens bästa online koncept för den som vill bara jobba på Internet. 
Vi är oerhört tacksamma att vi hittade detta för snart 2 år sedan. Friheten går inte att beskriva, man måste uppleva det för att förstå.

Vill  du veta mer om hur du kommer i kontakt med detta unika koncept? Följ stegen i programmet, dvs på hemsidan


http://www.onlinebusiness-global.com/?t=bg


 Att välja rätt väg inte lätt, men lyssna inåt och se vad du får för svar. Besluta själv och låt ingen annan komma med sina kloka råd hur du ska göra. För de kan du allra bäst och vet innerst inne vad du egentligen vill med ditt liv.

Ha en fortsatt bra måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar