måndag 8 oktober 2012

Rätt väg och rätt val

Hej igen! Måndag igen och hoppas din helg var underbar.  Vår har varit otroligt skön med shopping, fest och en underbar promenad i skogen bland dessa underbara höstliga färger har vi också hunnit med

I dag ska vi ta upp något som rätt känsligt och kan göra både ont och få vem som helst på andra tankar. Just om det är rätt väg och rätt val man gör i livet.

Hur många har inte funderat på saker som de vill göra och inte vågat för att rädslan över vad andra ska tycka har tagit över. Andra som inte trott på din idéer för att de själv inte heller vågar eller är avundsjuka för att du ska lyckas och inte de. 

Ändå sitter en del och bara gnäller dag över dag över att de skulle göra något annat. På många arbetsplatser runtom är det alltid någon som förpestar livet för andra för att denne inte trivs med sin tillvaro. Visst är det lätt att hamna där, att bli gnällspik och visst är det svårt att våga bara bryta upp i dessa tider, med arbetslöshet och sämre ekonomi i världen. 

Då kanske man hellre pendlar de 10 milen för att man inte vågar att ta sig ut i det okända. Eller bara följer strömmen utan att känna efter hur man egentligen vill må och ha sin dröm tillvaro. Eller får stiga upp klockan 5.00 varje morgon för att man har valt ett arbete som har ett schema med tidiga morgnar, men egentligen är detta värsta du vet att stiga upp så tidigt.

Hur du än känner och vill göra är bara du som vet. Att känna efter i sitt hjärta vad som känns närmast och inte vad andra tycker är det bästa du kan göra för att nå ditt din dröm tillvaro. 

Har du funderat på att start eget eller har du eget , men behöver ett upp lyft i det ?
Har du länge gått och funderat på göra något som du vill förverkliga och känna glädje av.


Har du fått många erbjudande och provat och aldrig fått resultat?
Har du använt alla dina pengar på produktlanseringar som inte fungerar?

Vill du arbeta med professionell verksamhet och rätt personer som kommer att visa dig hur man bygger en lönsam Internet verksamhet?


- Utan att någonsin att behöva plocka upp telefonen!

- Utan några speciella färdigheter (försäljning, marknadsföring, dator kunskap, etc.)

- Med en bråkdel av "start-up" kostnaden för en traditionell verksamhet kostar.

- Utan att ha din egen produkt, uppfinning eller miljoner dollar idé!


Ett System Fungerar 24/7 medan du sover

 

                                                 
Arbeta var som helst med din laptop ---> mer info på vår hemsida ---> http://onlinebusiness-global.com/?t=BG


 
 








Men visst är det bra underbart när man är på rätt väg och man känner glädje varje dag över det man skapar, glädje och tacksamhet



Med denna underbara citat vill önska dig en super bra dag

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar