onsdag 17 oktober 2012

Har man bara viljan och har bestämt sig att allt är möjligt

Hej och välkommen till vår blogg! 


Igår bevisade vårt svenska landslag i fotboll, att har man bara viljan och har bestämt sig så är allt är möjligt. Från att ligga under med 0-4 och i sista halvlek kvittera till 4-4 mot Tyskland är mycket starkt gjort.






Idag vill vi just prata om den power vi alla bär, dvs den makt vi alla har, att allt är möjligt





Har man bestämt sig 110 %,  finns det inget som ska hindra att få den framgång man söker. Och alla tänkbara hinder som kommer på vägen ska man bara bemästra och i sådana lägen är det bra att ha en en mentor att bolla sina idéer med. 

I PRO har vi vår mentor och kan vid varje steg vi tar och om vi har frågor vända oss till vår mentor. Vi har en mentor som tror 110 % på oss och därför känner oss trygga med det vi gör och nåt en otrolig framgång att arbeta med denna unika online verksamhet (internet verksamhet) och dess unika produkter.

Att allt är möjligt måste vi tror på, för annars snubblar vi över vår egen rädsla. Den ska ju inte ta över utan den ska bemästras så den dröm vi bär ska förverkligas.

Makten att ändra våra tankar och ord till mer positiva ger oss styrkan till livet. Vill vi nå framgång ska vi förändra det som inte känns bra och fundera på en annan väg.

Den här filmen ger verkligen inspiration att det går att ändra med små medel som bara vända orden till nåt positivt




Ju mer man stannar kvar och oroa sig eller inte tror på sin framgång kommer det inte tjäna till något. Utan istället tänka att allt är möjligt och att det går att nå dit man önskar bara man har viljan och till 110 %



Med detta citat vill vi önska dig en underbar dag



" En dag i taget, det räcker.
Vänd dig inte om och sörj det förflutna,
för det är borta.
Och bekymra dig inte om framtiden,
för den har ännu inte kommit.
Utan lev i nuet,
och gör det så underbart
att det blir värt att minnas."


Ida Scot Taylor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar