söndag 30 september 2012

Här kommer steg för steg information

Hej! Hoppas du haft en skön helg! 

Det här med att tro på det man gör och ha hoppet med sig hela tiden är väldigt viktigt vad man än tar för sig. Vi såg  svenska filmen "  Ängla Vakt ", vilket gav verkligen en tankeställare när det gäller att inte tappa hoppet. En otroligt känslosam film.




Idag tänkte vi berätta mer ingående om PRO Konceptet, för den som vill jobba hemifrån och jobba bara på Internet och inte behöva ha lager hemma och inte sälja till vänner och bekanta och inte heller hålla på med nån sorts telefonförsäljning och inte heller vill jobba med MLM koncept. 

Här kommer steg för steg information:

  1. Läs igenom och lyssna till Jay och anmäl intresse  http://onlinebusiness-global.com/?site=myownsite9?t=info-bg  
  2. När du kommer in på nästa sida, lyssna till de olika filmerna och läs igenom noga. Gör en Applikation Kit för att få mer information hemskickat och du kan logga in på PRO: s sida när du vill och få mer information  
  3. När du kommer in på tredje sidan har du information och kostnad om PRO Black Box Online System.
  4.  När du väl har betalt Black Box Online system kan du börja jobba direkt och du får all hjälp av oss och av PRO
  5.  Produkterna du marknadsför är olika utbildningsprodukter inom business ( kurser; kundservice, personlig utveckling, marknadsföring, försäljningsteknik, juridik osv..) dvs hur man bygger upp en internet verksamhet. Du får all utbildning i systemet hur du ska driva trafiken på Internet så att andra hittar konceptet. PRO har kunder i över 200 länder idag. 
  6. Det som ingår i Black Box: Egen hemsida, egna undersidor, automatisk e-mail utskick till dina kunder, eget domännamn, utbildning , mallar, verktyg och filmer, Callcenter som hjälper dig med försäljningen så att kan koncentrera dig på lära dig internet marknadsföringen, dvs hur du driver trafik. Utbildning 22 timmar online av professionella entreprenörer, 3 utbildnings event om året i Amerika av olika berömda talare och minsta av Jay Kubassek som uppfann PRO U och mycket mera till. Det svårt att beskriva värdet på Black Boxen( online systemet ). Man måste själv se och uppleva detta för att förstå värdet i detta.
Har du några frågor kan du alltid kontakta oss via mail här till höger

Ha en super bra dag!

Ulf & Marjukka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar