onsdag 5 september 2012

Vad är livskvalitet?

Dagens ämne som vi tänkte ta upp, är just vad är livskvalitet.

Livskvalitet är så olika. För någon är det att kunna ta på sig själv, medan för någon annan är det att få vara mer med sin familj. Eller kunna unna sig det lilla extra, som t.ex köpa lite nya kläder. Eller kanske en dag utan smärta

Ja som sagt livskvalitet är verkligen olika för varje individ. Ta en funderare på hur du skulle vilja leva ditt liv om allt vore möjligt.

Då vi började jobba med PRO:s online system förstod vi att här fanns möjligheternas business.
Och att få jobba med produkter som ger din verksamhet en enorm framgång. Vi trodde aldrig att det fanns en sådan här möjlighet. Men visst, det krävs hårt arbete i början och det gör det på andra företagsverksamheter också. Allt hänger på hur mycket tid och vilja man har att lägga på sin verksamhet för att få den i rullning. 

Det bästa med PRO:s koncept är att du kan tjäna pengar medan du sover, eftersom vi har olika tidsskillnader runt om i världen. Vi har kunder över hela världen som letar efter denna online verksamhet. Det otroligt men sant. 


Vi träffar på olika personer och alla har olika sett att se på livskvalitet. Några behöver extra pengar när de studerar. Några vill byta yrke och ser det som en utmaning att prova något nytt. Några letar efter friheten att kunna bestämma sina egna tider och jobba var de vill. Några har blivit pensionärer men vill ha fortsatt utveckling och kunna resa av de intjänade inkomsterna.

För vår egen del har det inneburit frihet och att vara mer med barnen och kunna resa mer och göra det lilla extra utöver vardagen.

Att varje dag få utvecklas framåt har gett oss en stor livskvalitet och samtidigt ha roligt på vägen. Att få ha en mentor att bolla sina idéer med har också gett oss en otrolig väg att utvecklas.

Hur det än är så livskvalitet olika för oss alla, men glöm inte att glädjas av de små stegen du utvecklas framåt. Även om det ibland kan vara otroligt svårt, så är det bara du som vet hur du  din livskvalitet ska vara.

Att jobba hemifrån och endast via Internet har gett oss en otrolig glädje och vi delar gärna med oss vårt koncept till den som vill seriöst förverkliga sin dröm

För att få mer info om PRO, titta in på hemsidan. Genom att skriva in sig, får man ännu mer information

http://onlinebusiness-global.com/?site=Introducing?t=bg



 
Welcome to the World of PRO from Jay Kubassek


" We exists to inspire and empower people to change their circumstances so they can live a life of their choosing.
We believe in you creating your own success. We believe that anyone with desire, regardless of his or her circumstances, can create a life of their dreams. Our sole purpose is to provide those who are ready with the education, systems, tools, and resources required to setup and run a successful business that is fulfilling to them.
We envision a world in which every person who chooses can wake up to their own potential and begin to live, breathe, and create the life of their dreams. "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar