onsdag 19 september 2012

Att våga ta steget ut till det okända

Hej igen, hoppas du har det bra 

Vi tänkte ta upp det här med att tro på sig själv och sina drömmar och att våga ta steget ut till det okända. 

Visst är det märkligt när man går och drömmer om något som man skulle vilja göra, så står det plötsligt ett hinder i vägen. Jo, rädslan att inte våga och att vara rädd för att misslyckas tankarna dyker upp.

För några år sedan stod vi där och drömde om allt vi ville göra, men nej vi vågade inte utan sköt det framför oss. Vi tänkte det kan vi ju inte göra för vad skulle andra tycka, om vi bytte jobb. Vad skulle föräldrarna säga och vännerna. Nej så vi backade många gånger och sen en dag så var vi tanken igen och såg oss redan att jobba på internet och vi såg hur vår business skapades och hur inkomsten redan hade börjat komma in löpande. Så nu är vi tvivlar så brukar vi tänka att vi redan är där och vips är känslan av misslyckas borta. Så våga känna och visualisera att du redan har det du drömmer om så ska du se vad som sker inom dig.

Här vi vårt land är det ju lite skam att prata om pengar om man får verkligen inte prata högt om hur mycket pengar man tjänar, medan amerikanerna är mer öppna för sin ekonomi och står för sin framgång.  Att få tjäna den inkomst du värd är en otrolig känsla och ingen ska behöva stänga in sin lycka genom att andra ska tycka så mycket. 

Så vi vill skryta lite lagom hur bra det går för oss.
Vi vill också berätta att vi står som andra bäst säljare i världen när det gäller PRO U produkt försäljning 
 



















Last 30 Days PRO U Product Sales
1

2
Marjukka & Ulf Bengtsson
3

4

5










Vill du också komma med i vårt Team med PRO och få utbildning och skapa ditt framgångsrika internet verksamhet och samtidigt ha roligt och frihet att kunna jobba var du vill med din laptop... som tex på cafe , på resan etc....

Lyssna till Jay Kubassek, grundaren till PRO U
Här kommer du till vår hemsida och kan anmäla ditt intresse 

 http://www.onlinebusiness-global.com


Med denna film vill avsluta och önska dig en super bra dag!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar