tisdag 11 september 2012

Att vi tjänar pengar medan vi sover är ingen myt

Att ekonomin har försämrats otroligt i många länder märker vi starkt. Vi har får in en hel del nya medlemmar från Amerika, från olika delstater. De flesta har arbeten men mycket har blivit dyrare och därför får de inte så mycket över i plånboken. 

Internet har gett dem möjlighet att bygga upp en ny verksamhet sidan av deras arbete. PRO beräknade att inom 3 år kommer många amerikaner att söka nya idéer på Internet, dvs online verksamheter
Och dit har vi börjat komma nu. Dessa personer ser sin möjlighet att stärka upp sin ekonomi och samtidigt utbilda sig inom internet marknadsföring osv..... En del går vidare genom att de bygger upp egna produkter och tjänster. En del blir kvar i teamet och bygger upp sitt egna online verksamhet så att de kan förverkliga sina mål och drömmar. 

Att vi tjänar pengar medan vi sover är ingen myt. Vi trodde aldrig att det kunde vara möjligt. Men nu förstår vi att det verkligen går. Det är 6 timmars skillnad i Amerika, så när vi sover så är det kväll där och på det viset har det blivit många kunder som kommer in under natten.

Med den här videon vill vi avsluta och önska dig en underbar dag

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar