fredag 31 augusti 2012

Hur kan det vara möjligt att kunna jobba bara via internet och samtidigt tjäna pengar?




Hej! Fredag igen och hoppas din dag är bra. Vi lyssnade till en Internet Entreprenör. på video Han hade hela konceptet hur man bygger upp hemsida och program med automatisk e-mail utskick, alltså program till som han säljer vidare till andra entreprenörer. Ett av det största miss han hade gjort att inte bygga upp ett system som hade alla sätt hur du marknadsför din hemsida och dina tjänster. Han hade missat hur kom kunderna in till entreprenörernas tjänster. Han drog till med Google och det är det sämsta du kan göra för en som är nybörjare. Först och främst har man som nyföretagare inte alltid den budget som Google kräver. Och som som nybörjare behöver man lära sig grunderna först.

Alltså det finns oändligt många andra sätt och ändå komma högt på Google. Se bara på vår blogg. Vi ligger högst upp på Google för den som skriver "jobba hemifrån" kommer hitta vår blogg först på under betald annonserna på Google. Det beror inte på att vi skriver mycket,vilket vi gör mycket mindre än andra bloggare, utan det beror på att vi har kunskapen från PRO att marknadsföra vår blogg på olika sätt. Och det beror också på några detaljer som är bra att göra när man skriver blogg. Men det tänkte vi inte ta upp idag utan hur får du kunder till dina produkter och tjänster är den viktiga frågan idag.

Det du behöver är kunskap om internet marknadsföring och då kan du bygga upp vilken produkt som helst om du kan driva trafik till dina tjänster. Och hur får du den här kunskapen tänker du säkert. Ja du kan ju gå en marknadsföringsutbildning på Högskolan och då tänker du nej usch så många år för att bli marknadsförare och så mycket lån att behöva ta. Nej nu ska vi inte skrämma dig. Det finns enklare och billigare sätt och du lär dig på mycket kortare tid och betydligt mer. Hur kan det vara möjligt tänker du?

Jo Jay Kubassek var också en hårt arbetande kille innan han år 2004 byggde upp ett online system med utbildningsprodukter inom business och marknadsföring för privatpersoner, entreprenörer och organisationer runt om i världen. Han såg till att man fick utbildning samtidigt som an tjänade pengar, alltså inga små pengar utan en otrolig inkomst genom att att bara jobba via internet. För kunder över hela världen letar just efter Jay, s internet verksamhet. Konceptet har blivit världsledande på marknaden på kort tid. Det är kända utbildare och entreprenörer som tagit del av konceptet genom att ge ut deras utbildningar till online systemet. David Bach är en av dem som samarbetade med PRO för ett en tids sedan.

Här kommer ett film klipp, som vi gjorde för 1 år sedan 






Steg för steg information om PRO och hur man går tillväga

http://onlinebusiness-global.com/?site=myownsite9?t=blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar