måndag 17 september 2012

Det är så många som blir avskräckta när det hör ordet marknadsförare eller tvärtom tycker det är bara positivt.

Måndag och ny vecka, men det är ingen vanlig måndag utan det är så att min fru fyller år idag. Så det blir lite fest ikväll med familjen. Det ser vi fram emot :) 

Från det ena till det andra så härom dagen satt vi och diskuterade just om hur vi i tidig ålder börjar med att använda oss av marknadsföring. 

Det är så många som blir avskräckta när det hör ordet marknadsförare eller tvärtom tycker det är bara positivt. Bara det här med att vi använder marknadsföring dagligen och redan från tidig ålder. Tänk att du köpt en cool grej och vill visa dina kompisar och de första de säger whau, var har du köpt den. Och så plötsligt är du igång och har berättat stället var du köpte den och vad den kostade. Du har alltså gett information om produkten även om det var någon annan som fick förtjänsten när du köpte den. Eller tänk när du var och såg en bra film på bio och det första du säger till dina vänner. Den måste du bara se och berättar några drag ur den och vips så har du fått nån annan till att gå och se de, alltså vilken marknadsföring. Så varje dag matas vi med marknadsföring antingen från andra eller så använder vi den själva.

Som det här med att jobba bara på internet ger oss verkligen frihet att få arbeta med just bara internet marknadsföring. Vi ger information om tjänsten och produkterna, alltså vi ger information om online programmet och dess produkter och tjänster.

Alltså vi säljer inte utan jobbar helt som internet marknadsförare och det kan man göra på olika sätt. Som tex annonsera, skriva artiklar, facebook, twitter osv.....

I online systemet får man all utbildning hur man går tillväga att marknadsföra deras produkter och samtidigt få förtjänst när callcenter säljer för dig. Så du behöver verkligen inte sälja utan kan koncentrera dig på just det du är bra på, alltså internet marknadsföring.

Men är du däremot intresserad av att bli en bra försäljare så finns också den utbildningen att tillgå. Det finns otroliga utbildningsmöjligheter för den som vill utvecklas.

Är du din dröm att få den frihet att kunna jobba bara på Internet och kunna jobba var du med din laptop? 

Har du titta på många möjligheter, men är osäker. I online programmet har du 365 dagars garanti så skulle du t.ex. inte få igång din verksamhet och du har gjort allt, dvs följt alla steg då får man pengarna tillbaka.

Då vi bestämde att prova att börja jobba med detta online program, så var vi också rätt så osäkra. Det får bära och brista tänkte vi, för vi hade provat nåt tidigare, men det fungerade inte alls som vi tänkt. Så detta kunde ju inte mer än gå att skogen. Första månaden blev direkt positiv, vi sålde några applikationer och par stycken black box, dvs online system och plötsligt såg att vi hade faktiskt fått in ekonomi på så kort tid. Och ingen lager på produkterna behöver vi ha, får förtjänst direkt på tjänsten och produkterna. Och så har det fortsatt och vi har arbeta med detta i snart 2 år och älskar verkligen att jobba med Internet Business och den förtjänst vi får för produkter och online system. 

Att jobba som internet marknadsförare har gett oss en otrolig väg och vi hjälper många företagare att få upp deras företag, genom utbildning och kunskap så deras kunder hittar deras produkter.

I online programmet kan  man både jobba med egen produkt eller bara med produkterna som finna i online systemet eller både och

Skulle du vilja titta närmare på konceptet

Gå in på  HEMSIDA



Ha en fortsatt bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar