onsdag 25 januari 2012

Välkommen till vår blogg! Vill du också jobba hemifrån seriöst?

Välkommen till  vår blogg och få information om hur du komma och jobba med PRO U och jobba hemifrån seriöst

PRO:s uppdrag är att inspirera och ge människor möjlighet att förverkliga sin fulla potential.
Vi tror att alla som har lust, oavsett hans eller hennes förutsättningar kan skapa ett liv i sina drömmar.PRO U state-of-the-art omfattande direkt marknadsföring lösning ger verktyg, utbildning, konferenser, coachning och en levande virtuella samfundet att stödja entreprenörer.


PRO:s vision

På PRO, föreställer vi oss en värld där de allra flesta människor är fria att göra vad de vill, när de väljer, med de människor de vill. De kan försörja sig själva ekonomiskt genom arbete som är meningsfullt och givande. De svarar på någon annan än sig själva, deras familjer och deras samhälle.


Vad är PRO?

PRO har blivit främsta i affärer och företagande utbildningar i världen med medlemmar från mer än 200 länder.
PRO-medlemmar får över 10 timmar i veckan av levande ledarskap och marknadsföring utbildning samt tillgång till utbildning arkiv och verktyg. Vi erbjuder också ett team av affärscoacher och para ihop nya medlemmar med en "Marketing Partner", en veteran och framgångsrik PRO medlem som själv stänger din försäljning för dig.


Hur PRO fungerar?

Pro fungerar som en gemenskap av transparent vägledning. Vi ger dig en plan för hur man skapar ett framgångsrikt företag på nätet, och verktyg för dig att genomföra det. Vår gemenskap är en plats där problem löses gemensamt och får erfarenheter som gynnar alla.


Är PRO  rätt för dig?

De människor som får ut det mesta av våra tjänster har några saker gemensamt:
  • De är mycket engagerade i att den process som de föresatt sig att utföra. De följer en plan som gör deras prestationer förutsägbar. De följer igenom.
  • De tror på att göra det rätta. Det handlar inte om det snabbaste resultatet, det handlar om att göra det rätta.
  • De vet att det handlar om att vara långlivade, oavsett omständigheterna. Det handlar om att kontrollera vad som kan kontrolleras och att ta fullt ansvar för sina handlingar.
  • De är optimister. De ser den bästa sidan av alla och varje situation.
  • Dessa är de människor som får ut det mesta av vad vi gör. Om du tror att detta är hur du agerar, är PRO för dig. Om inte, så du kan kämpa lite med några av de saker som vi lär.
Om du vill ha ett online-företag från hemmet, men vet inte var du ska börja eller vad man ska göra först, sedan Blackbook visar dig hur.
Ger dig information
I denna ultimata affärs plan får du en steg-för-steg en färdplan för att starta eget givande online-verksamhet







Här kommer ett litet smakprov från PRO  event


World of PRO Rev 2 from Jay Kubassek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar