torsdag 12 januari 2012

Du kan övervinna nästan alla rädslor om du bara bestämmer dig att göra det

"Du kan övervinna nästan alla rädslor om du bara bestämmer dig att göra det. För kom ihåg, fruktan existerar inte någonstans, förutom i sinnet."

Dale Carnegie


Tiden har kommit för att förverkliga dig själv. De flesta av oss lever liv som är bestämda av omständigheter, med inslag av vad andra vill för oss. Nu har tiden kommit för dig att skapa det liv du verkligen vill ha. Många människor lever liv där det yttre livet inte är i harmoni med de inre önskningarna och behoven. Det råder stor dissonans mellan de två. Detta skapar en själslig och inre konflikt vilken leder till ett otal symtom så som sömnproblem, rastlöshet, otillfredsställelse, värk, depressioner, dålig ekonomi och mycket annat. Men med relativt enkla knep, lite målmedvetenhet och fokus går det att skapa sig ett liv i yttre och inre harmoni. Det är detta som vi steg - för - steg kommer att gå igenom här.

Allt för ofta låter vi våra rädslor styra våra liv. Vi är rädda för att misslyckas, vi är rädda för vad andra skall tro och tycka om oss, vi är rädda för det okända, vi är rädda för förändringar, för att inte ha kontroll. Men om du fortsätter att göra det du alltid har gjort kommer du att fortsätta att få det du alltid har fått. Vill du leva ett annat liv än det du gör idag så krävs det att du vågar ta första steget mot en förändring. Använd dig av dina rädslor, det är genom dem du kommer att kunna växa och förverkliga dina drömmar.

 Se över ditt nuläge. Är du nöjd med din situation eller inte?
 Skriv ner var du verkligen vill vara med ditt liv.
 Se över dina rädslor, vad hindrar dig från att starta en förändring emot ett liv med allt du drömt om
 Förbered förändringen, och utför den.
 Njut av din nya situation.

Förändringen kan komma att kräva en del mod och energi, men det kommer att vara värt det. Och vågar du inte satsa så kommer du att bli kvar i det du har, det är bara du som kan få det att hända.


Vi tog steget och visar vägen för den som vill ha ett framgångsrikt liv och en online verksamhet som som ska byggas till så stort du vill- byggas till det resultat du vill ha
Men allt är upp till dig

Vill du komma till första steget?

Anmäla dig och göra en gratis applikation för att se om detta kan passa dig



Webinar Excerpt for MME  from Jay Kubassek ( founder of PRO U)


http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar