måndag 23 januari 2012

En dröm har vi alla inom oss |Kan vara allt ifrån att vilja resa mer, arbeta hemifrån...

Måndag och ny vecka. Hur ser din vecka ut? Är den precis så utvecklande, som en perfekt arbetsvecka ska vara?


Idag ska vi ta upp det här med drömmar och om vi förverkliga det vi drömmer om.


En dröm har vi alla inom oss. Vi kanske inte direkt vill prata om den eller så gör vi tvärtom bara pratar om den, men förverkligar den aldrig. Det är så mycket som hindrar att våga förverkliga det vi drömmer om


Det kan vara ekonomi, familj & vänner, rädsla att misslyckas etc....
Hur det än är så är det viktigaste att tänka på vad är det man vill själv. Kanske någon kan dela din dröm med små doser så att du kan få börja lägga upp lite små delmål att komma närmare drömmen.
Inte vill man sitta där i en ålder då man inte längre kan eller orkar och tänka att gud jag skulle gjort det och det när jag var ung. nej det är väl ändå trevligare om man kan minnas tillbaka och tänka och känna sig frid med sig själv att känna att man gjorde de man verkligen ville med sitt liv. Livet är ju så mycket mer.


När vi bestämde oss gå med PRO U var det mycket som spelade en roll. Först var det att vi behövde förbättra vår ekonomi och sen det här med frihet att vi kunde få vara mer med våra barn och dessutom få hjälpa andra i liknade situationer och allt detta har gått i uppfyllelse för vi bestämde oss att våga förverkliga våra drömmar. 


En dröm kan se olika ut. Det kan vara allt ifrån att vilja resa mer, arbeta hemifrån, vara mer med familjen, segla jorden runt, bygga det nya huset eller skapa en konst ateljé  etc......


Hur det än är så är det verkligen viktigt att följa sitt hjärta och känna vad är det man vill göra.


Välkommen till PRO Världen!









Vill du veta mer om PRO Klicka in här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar