torsdag 12 januari 2012

Hur gör man när man inte känner sig behövd?

Idag tänkte vi ta upp ett speciellt ämne. Att hur det känns att inte behövas på ett arbete, dvs när arbetsuppgifterna inte är tillräckligt många och det kanske bara finns arbetsuppgifter som inte ger utveckling över huvudtaget. Arbetsuppgifter som man är överkvalicerad till, med tanke på hög utbildning som ligger i grunden till arbetet.

Det är just så här många har i det i vårt arbetssamhälle idag. Arbetsgivarna ligger lågt, vågar inte säga upp, jobben kommer in med jämna mellanrum i mindre utsträckning, men ändå så det går runt tillräckligt. Men den som står i kläm är just den anställde igen. Har denna valt detta från början, då den blev anställd. Nej klart inte, först och främst var ju de ordinarie arbetsuppgifterna själva orsaken till att den anställde tog jobbet.

Och inte kan man heller bara gå ifrån ett jobb bara så där, när det sådana tider som idag. Först och främst är det den ekonomiska delen som gör att det inte går att bara bryta. I större företag eller kommunjobb kan man gå till facket och då kan det alltid göras åt problemet med åtgärder. Men i mindre företag blir situationen annorlunda och den anställde är mer såbar.

För att kunna härda ut och inte bara bryta upp och bli arbetslös med karens i flera månader:

* Tala om för dig själv att du är värd allt och att du bra som du är
* Titta varje dag på Internet om det finns andra arbetsuppgifter eller andra arbeten
* Under tiden gör en mening med din fritid, hitta roliga aktiviteter så att du inte fokuserar på det som inte känns bra i din vardag
* Skriv lista på allt du kan tänka dig vilja göra
* Härda ut, ge inte upp. Inget varar för evigt. Du är fortfarande bäst, precis som du var från början


Då vi kom i en liknade situation som detta ämne vi tog upp idag, började vi titta på olika utbildningar för att utveckla oss vidare och hitta ett annat perspektiv att gå vår väg för att få bli framgångsrik. Det går att förändra vill vi med bestämt säga. Idag jobbar vi med att coacha och hjälpa de som behöver ändra sitt liv och arbetsinrikting, dvs vi erbjuder jobb för den som behöver nytt eller vill ha ett extra till. Vi anställer inte utan, vi hjälper den som vill starta eget på Internet och jobba med business med valuta, dvs med en community med det bästa av det bästa när det gäller försäljningssystem, utbildning, unika produkter och en ersättningsplan som får dig att skapa fantastiska resultat

Här kan du lyssna till en av topsäljarna i PRO U







Vi lämnar gärna vår hemsida för den som vill komma i kontakt med detta och arbeta hemifrån seriöst

http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myownwealth?t=blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar