onsdag 18 januari 2012

" Hur tankens kraft påverkar vårt val "Behöver du byta inriktning, eller vill starta eget på bara Internet, överväg och titta närmare på PRO U business

Dagens ämne vi tänkte ta upp är, hur tankens kraft påverkar vårt val i det vi väljer att göra. Det vi vill säga att med tankens kraft kan vi åstadkomma otroliga framsteg. Tankens kraft är verkligen mäktig. Väljer vi att tänka att det här går inte. Då blir det också så. Men väljer vi däremot att tänka att det är oerhört bra, då blir det så istället.


Ofta tänker vi på det vi inte vill ha och vad är det som sker i just det skedet jo då vi lagt all energi på det vi inte vill ha, har gjort att vi glömt att vara närvarande och vi sjunkit en längre bit ner och självförtroendet har sjunkit en del. Under hela den processen har mycket tid gått åt spillo, stället för att verkligen tänka ut det vi verkligen vill göra.  


Även då vi startar nya projekt och när vi hamnar i så kallad stagnation, dvs att vi inte kommer nån vart och kan lätt tänka att det går inte och vi ger lätt upp. I det skedet bör vi fokusera på vad det var från början, vi ville nå med det här projektet. Det är då också nya idéer blommar upp och upplevelsen av aha kan infinna sig.


När vi hamnar i det negativa hjulet är det bra att ha någon att få axla sina små orosmoln. En så kallad mentor är aldrig fel vad man än tar till att göra.


Då vi kom i kontakt med PRO U, vilket är ganska länge sedan nu, hade vi många visioner. Först och främst skapa vårt framgångsrika företag och ge våra barn en otroligt bra levnadssituation och framtid och hjälpa andra som är i svåra situationer och allt detta har vi jobbat fram och är mäktigt stolta över. Men visst har det funnits dagar då vi har fått kontakta vår team - coach, för att utveckla oss framåt. Utan honom hade vi lätt kunnat ge upp. Nu tror han otroligt mycket på oss och har gett oss det vi nu kan lära vidare till andra som vill komma in i PRO U teamet. Vi har också hela tiden haft fokus på det vi ville från början, dvs vara ekonomiskt oberoende och hjälpa andra att få ett likvärdigt liv som vi har fått.


Bara detta att vi inte behöver stiga upp i ottan för att ta oss till ett jobb. Ingen chef som bestämmer över oss. Utan det vi själva som måste ha piskan där. Men visst vi har jobbat dagar som har inneburit många timmar, framför allt i början. Det krävs rätt mycket av en i början. Är du en person som skulle kunna driva eget på Internet och jobba hårt i början, då har du möjligheternas unika online system att jobba med. Inget lager, inget sälja till vänner och bekanta.



PRO U Online Systemet går till så här:

I online systemet får du först utbildning. Du lär dig internet marknadsföring,de trendigaste marknadsföringsstrategierna som finns idag .Du får tillgång till hela marknadsföringssystemet, utbildning,  online verktyg och olika resurser ni behöver för att marknadsföra online, callcenter som ringer era leads när det är dags att sälja ,om ni inte själv vill sälja, samt landningssidor( färdiga websidor) försäljningssidor, tillgång till att göra egna hemsidor, automatiserad e-mail och allt detta kan du göra personligt.  Live webinars online varje vecka av teamet och samt möjlighet till 3 event i Amerika varje år och olika utbildningar att själv utvecklas vidare och även marknadsföra dessa vidare till andra
 
Det är omöjligt beskriva värde på allt som finns i online systemet. Du måste helt enkelt prova själv! Det du kommer att göra efter utbildningen är att driva trafik till de hemsidor du får i systemet och så att andra hittar detta och dessa online produkter som är allt inom PRO U business.
 
PRO U är ett direktförsäljning och utbildningsföretag. Pro är en utbildningsplattform och ett community som erbjuder entreprenörer över hela världen en steg-för-steg strategier i internetmarknadsföring. Idag har man kunder i mer än 200 länder över hela världen. Pro har utvecklat ett professionellt marknadsföringssystem som skapats för att hjälpa entreprenörer att lyckas med försäljning på Internet. Tillsammans med en unik samarbetspartner har de skapat det starkaste säljkonceptet på marknaden. Samverkan inom Pro är unikt när det gäller försäljningssystem, produkter och den utbildning som finns för dem som önskar att bli en framgångsrik Internet entreprenör. Inkomstpotentialen är fenomenal!
Produkter för alla finns i systemet och dessa marknadsför du om du inte har egen produkt
Det är online utbildningar och live seminarier inom Ekonomi, Personlig utveckling, Affärsutveckling, Kundservice, Utbildning i Ledarskap, Internetmarknadsföring och affärsjuridik etc..
 
I online systemet finns mallar, hur du ska gå tillväga med din business och svensk översättning ochi du får aven hjälp av oss och teamet ( Loyal 9 Revoltion )
 
Det som är viktigaste i det hela är att du ska driva trafik så andra hittar detta koncept både i Norden och övriga världen, för många vill jobba hemifrån och vill tjäna pengar, många vill även stärka sitt eget företag med bättre ekonomi eller byta karriär etc..... Och dessutom får du otrolig utveckling och kan själva ta del av utbildningar som finns i systemet och leda andra till utveckling. Du har även 9 inkomst strömmar i systemet, både passiva och aktiva. Du har även möjlighet att utveckla dig vidare inom business, till master och marketing partner.




Vi är en stark Community med det bästa av det bästa när det gäller försäljningssystem, utbildning, unika produkter och en ersättningsplan som får dig att skapa fantastiska resultat. Missa inte detta tillfälle! 
Både marknadsföringsträningen i vårt online ”back office” (som alla medlemmar har tillgång till) och webbsidorna som du kommer att använda dig av när du annonserar, finns på svenska. Det är oväsentligt var du bor i landet, du måste bara ha med dig din laptop/pc och vara online där du befinner dig, då kan du arbeta var som helst.







Här kan du lyssna till en av våra toppsäljare i teamet / PRO Elite - PRO U






Behöver du byta inriktning, eller vill starta eget på bara Internet så överväg och titta närmare
på PRO U business


Fyll i namn och email på vår hemsida, då kommer du vidare och kan göra den Gratis Applikation Kit som ger dig möjlighet att se om detta koncept passar dig


Här har du vår hemsida: http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myownwealth?t=Blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar