söndag 29 januari 2012

Satsa på egen online verksamhet och arbeta bara på Internet och jobba hemifrån seriöst



Vår historia började med att vi behövde förbättra vår ekonomi, för att vårt friskvårdsföretag gick inte alls som vi hade tänkt oss. Vi gjorde ändå allt som tex, marknadsförde oss på mässor, delade ut reklam hade homepartys och stod och i affärer och visade våra produkter. Vi gick även in i olika butiker och marknadsförde oss och allt detta gjorde vi under 1 års tid. Visst i början gick det hyfsat bra, som bäst hade vi 30-35 kunder som ville göra nåt åt sin hälsa. Men idag är vi faktiskt glada över att det blev som det blev att många gav upp så lätt och att vår sponsor inte hade tid att coacha oss. För när det var igång ordentligt så var vi väldigt stressade och vi jobbade både på dagar och kvällar och kvällar var ju inte så roligt att alltid behöva åka iväg och väga någon eller någon som ville ha nya produkter. Det fanns inga vardagkvällar som vi var lediga på den tiden och barnen blev ju lidande att en av oss alltid var borta. Och dessutom gjorde vi stor förlust i vår ekonomi med höga lån. Vi köpte hem produkter för 70.000 kr för att få 50 % på all försäljning. Och efter hand lånade vi lite till för att fylla på. Det gick aldrig riktigt runt för vi hade räkningar till reklam, telefonräkn, etc...Så nu bak efter tackar vi ängeln som fanns där med sin annons på facebook om " att sliter du i ditt jobb" Mitt prick, så vi började titta på konceptet och på den vägen blev det.


 Idag jobbar vi bara på Internet. Vi säljer inget utan vi jobba bara med internet marknadsföring som vi har lärt oss i detta online system. Till saken hör också att vi kunde ha marknadfört vårt friskvårdsföretag och de friskvårdsprodukter vi hade genom systemet, men vi bestämde att bara jobba med kurserna, som finns i online systemet och marknadsföra dessa. I detta unika online system kan du marknadsföra vilken produkt du vill. Vi bestämde oss att att utveckla oss till internet marknadsförare och idag är vi på Elite nivå och ska vidare till nästa nivå. Och nu behöver vi inte ha produkter på lager eller försöka sälja till vänner eller okända utan nu har vi hittat det bästa som finns på marknaden och finns i över 200 länder och Jay kubassek som har uppfunnit online systemet är verkligen ett geni. 


Jo visst en viss skeptisk känsla finns i oss alla och de är tur det, för då tar man inte reda på om det är just så bra som det låter. Vi gjorde i alla fall det och hittade några svenskar som också jobbar med detta och har ett väldigt bra samarbete med dem. Vi är aldrig ensamma och får hjälp på alla sätt om vi kör fast. All utbildning finns i systemet, alla mallar och videos hur man går tillväga och så klart får du hjälp av oss. Vi visar alla steg hur man bli framgångsrik Internet entreprenör för den som beredd på att satsa på egen online verksamhet och arbeta bara på Internet och jobba hemifrån seriöst


Här har du möjligheten att Lyssna Till Jay Kubassek grundaren till PRO Elite / PRO U









[REV] What If? (with call-to-action tag ) from Jay Kubassek




Vill du veta mer om hur du kan komma igång . Du har möjlighet att göra en applikation Gratis för att se om det passar dig. Vi rekommenderar verkligen att göra det. Vi gjorde det och blev så överaskade av hur bra konceptet är och vilken otrolig inkomst potential här är denna business. 


Du är välkommen att lämna intresseanmälan:

http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar