måndag 13 maj 2013

Plötsligt ser vi en annons på sidan om att jobba hemifrån och endast via Internet.



Söker du ett Internet program av kvalité och som kan ge dig en seriös inkomst och samtidigt ge dig en otrolig utveckling?

Söker du frihet och kunna jobba var du vill och när du vill?
Du kanske är precis i samma situation som vi var för 2 år sedan?
Med usel inkomst och på jakt efter något som kan ge dig en möjlighet till större inkomst och mer frihet.


Att ta steget att jobba endast via Internet är ett av de bästa vi har gjort 
Hur vi vågade att ta steget var egentligen en ren slump eller mening
För två år sedan var det, då vårt wellnessföretag hade börjat gå sämre och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra för förbättra vår situation. 

Som vanligt satt vi på Facebook och plötsligt ser vi en annons på sidan om att jobba hemifrån och endast via Internet. Och vi började forska kring detta och fick kontakt med svenskar. Det bästa med detta var också att det var inget MLM. Vi var så trötta på MLM och allt jagande efter kunder, dvs vi jobbade med hälsoprodukter i vårt wellnessföretag. Det var så krävande att det blev några nära vänner som vi tappade, alltså vänskapen sprack på grund av man från början var tvungen att bygga sin kundkrets bland vänner, familj och bekanta. Riktigt idiotiskt bak efter så här, när vi nu har fått distans på det hela. 






Med denna online verksamhet har vi aldrig behövt prata med vänner om, utan vi jobbar med olika kunder över hela världen. Nu istället umgås vi med våra vänner så det blir inget business prat.






Det bästa med detta är också att man har en trygghet från teamet så man är aldrig ensam och man får all hjälp att komma framåt.

Vad är det bästa du har gjort här i livet?

Eller letar du fortfarande efter förändring? 

Med hjälp av våra business partners får du möjligheten och se om detta kunde passa just dig

HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar