torsdag 30 maj 2013

Att själva välja när man ska jobba är idealet för många





Ett jobb på Internet ger en stor utveckling och många möjligheter. 


Vi har blivit en stort gäng svenskar som har hittat vägen till frihet och utveckling genom att vi valt att arbeta via Internet. En del är t.om bosatta i andra länder och jobbar med sina datorer därifrån. 

Detta är en möjlighet som passar den som är mycket på Internet eller den som brinner för att ha en egen internet verksamhet. 

De som jobbar med denna unika affärssystem är folk som har varit arbetslösa, vill byta arbete, vill ha ett extra arbete inför pensionen, har börjat studera och vill kunna ha ett extra arbete sidan av sin studier, men ändå vara sin egen chef, vill bara ha ett extra arbete sidan av sitt ordinarie jobb eller som är timanställd osv....

Att själva välja när man ska jobba är idealet för många. De vet var ribban ska sättas när det gäller hur mycket arbete ska göras. Hur många timmar de ska lägga på sin verksamhet för få den att rulla och det får det resultat de önskar.

Att kunna jobba hemifrån och via Internet utan behöva sälja något har ock så blivit en stor efterfrågan. 

I denna online verksamhet lär vi oss driva trafik till de tjänster och produkter som finns affärssystemet, dvs att kunder i världen över hittar tjänsterna och kan ta del av dem på olika sätt beroende på i vilken situation de är i. Vi behöver inte sälja något om vi inte vill utan det gör säljare konsulter åt oss, ett så kallat callcenter gör jobbet åt oss. I stället jobbar vi med att synas med konceptet på olika sätt på Internet och det få vi utbildning på , dvs vilka vägar man kan ta till. Man väljer själv vad som passar och vad man ser att blir resultat.











För att kunna på egen hand marknadsföra sina tjänster på internet krävs det lite utbildning. Det krävs att man har lite kunskap om internet marknadsföring, dvs hur man marknadsför sina tjänster på Internet






Tidigare pratade man om marknadsföring som där man jobbade direkt till hushållen genom reklam i brevlådan. Idag är det nästan bara livsmedelsbutikerna och inredningsbutikerna som skickar ut reklam den vägen och några enstaka småföretagare. Några använder istället telefonmarknadsföring, genom att ringa efter en lista och sälja denna vägen.

I denna online verksamhet behöver vi aldrig ringa och sälja utan som vi tidigare nämnde så gör callcenter det åt oss.

Mer information om denna internet verksamhet : Klicka In Här








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar