onsdag 1 maj 2013

Att hitta sin väg till något nytt

Första Maj och solen skiner från blå himmel idag och det är arbetarnas dag idag. 


Förr var det stora demonstrationer där folket fick uttrycka sin önskan. På plakaten stod det bättre lönevillkor och jobb åt alla. Idag har vi fortfarande kvar demonstrationer men det är inte lika stort som det har varit för 25-30 år sedan.







Att få jobb idag är inte lika lätt, men visst, där finns jobb för alla om man bara har tålamod att inte ge upp. Så klart erbjuder större städer mer jobb, som t.ex. Stockholm, Göteborg och Malmö.

Men att gå år efter år att inte hitta jobb är inget som höjer självförtroendet. I sådant läge kanske det är dags att börja tänka i andra vägar.

Kanske starta något eget. Det finns så otroligt mycket man kan göra om man vill bli entreprenör. Men visst kostar det att starta eget. Man måste skaffa fram produkterna och kanske ha en lokal och då är det också lokalhyra, el, telefon och försäkring som är de stora månadskostnaderna. 

Har man ingen möjlighet att ha en egen produkt eller inte har råda att starta en traditionell företagsamhet med lokal osv....

Då finns det en annan väg att gå som vi hittade för 2 år sedan. En unik  SFM & DEA Internet Verksamhet. Där man jobbar med en online system med DEA utbildningsprodukter och får provision för online systemet och produkterna. Och så får man en annan frihet, att jobba när man vill och var man vill, för man jobbar bara via Internet med sin dator som arbetsverktyg.

För att få mer information om detta kan du lyssna till våra business partners : HEMSIDA


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar