måndag 27 maj 2013

Att våga ta steget till något nytt kräver verkligen att man får någon som har tryggt gått samma väg och inte gett upp



Vilken början på denna underbara vecka. Solen lyser ifrån blå himmel och idag blir det jobb ute i trädgården, med vår laptop, som arbetsverktyg, dvs att vi kan ta ut jobbet idag och jobba med våra framtidsmål.


Målen för idag blir att skriva några intressanta annonser och kolla lite statistik på hur det går med andra platser som vi driver trafik på.


Funderar lite på att göra en Youtube film , men vi får se hur vi lägger upp det för vi ska ta lite ledigt också, annars får det bli en annan dag


Ja det låter väl otroligt att vi kan göra precis vad vi vill och lägga upp dagen precis hur vi vill. Jo så klart så här det för alla som har egen verksamhet


Vi läser e- mail dagligen och det är också en del av vårt jobb. Idag fick vi ett otroligt brev från Jay Kubassek som är grundaren till det här online systemet som vi jobbar med.

Jay beskriver så här : " Han är säker på att vi alla kan enas om att tiden är dyrbar"
Men, jag tror att förtroende är mer värdefull än tiden. Jag skulle hellre leva ett ögonblick känsla av att bli betrodd, älskad, och uppskattad. 





Jay menar att förtroendet är högsta formen av mänskliga val och belöning. Jay menar att ger man av sitt eget förtroende som gåva, då tillåter det människan att gå längre utan rädsla









Att våga ta steget till något nytt kräver verkligen att man får någon som har tryggt gått samma väg och inte gett upp. Vi har jobbat i över 2 år med denna unika online verksamhet som är grundat av Jay kubassek och Stuart Ross och har också ett stort samarbete med svenskar.  Alla har vi genomgått någon sorts samma känsla från början, som att " får man all stöd när man börjar " och att " man inte är ensam helt " 
Det var där förtroendet kom in från början, att vi fick al hjälp och stöd hur vi skulle göra. Och alla är vi nybörjare mer eller mindre från början, men man väljer att göra det som passar just dig.

Alla jobbar vi på olika sätt, några jobbar med att blogga och några med att driva trafik genom Facebook och andra jobbar med solo annonser och några med att skriva artiklar, göra film osv..

Det finns så mycket att göra, det gäller bara ta fram sin kreativa sida. Som sagt som vi alltid säger att Internet är den största arbetsplatsen i världen och det finns inget slut på det utan, bara otroliga möjligheter. 

Att ta den möjligheten att få jobba endast via Internet och jobba hemifrån ger verkligen utveckling och frihet
Att ta sin laptop och jobba var man vill är verkligen en otrolig känsla av frihet och glädje.

Med detta vill vi ge dig möjlighet att titta vidare på vårt koncept
genom svensk video information - Klicka in Här 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar