tisdag 9 april 2013

Jobba hemifrån med SFM online verksamhet - En fantastisk livsstil med obegränsad möjlighet!

Att jobba via Internet kräver också arbete

Det är viktigt att veta att man måste lägga krut i arbetet, dvs ha minst 100 % vilja att komma framåt

Man måste vara medveten om man vill att sin verksamhet ska komma framåt då går det inte att tänka i hobbytanken

Framförallt tro på ditt jobb och tro på dig själv är väldigt viktigt

Sätta realistiska mål som kan delas in mindre små mål är också något att fundera på

Är du beredd på att förändra din tillvaro då ska du verkligen läsa vidare....


 

Söker du ett Internet program av kvalité och som kan ge dig en seriös inkomst och samtidigt ge dig en otrolig utveckling?


Söker du frihet och kunna jobba var du vill och när du vill? Vill du också jobba hemifrån?


Vill du också leva en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg?


Vi är ett svenskt team som jobbar med SFM & DEA Online Business och har ett starkt samarbete.


Vi erbjuder en unik komplett nyckelfärdig internet verksamhet

Vem skapade SFM & DEA ?


Jay kubassek och Stuart Ross , grundarna av SFM & DEA har befunnit sig i online industrin i nästan ett decennium. SFM började som ett marknadsföring system åt andra företag online, men har utvecklats till ett av branschens främsta affärsutbildningsföretag på nätet med medlemmar i 140 länder världen över där en egen produktlinje har blivit integrerat under namnet Digital Experts Academy(DEA).


Vad får jag i online systemet?

I SFM online programmet finns live och online utbildning, tillgång till SFM :s gemensamma forum för endast medlemmar, utbildning om hur du driver trafik på internet ,utbildning hur skapar din inkomst, DEA online produkter att marknadsföra, utbildning via video mallar, seo utbildning,utbildning av världskända lärare, eget domännamn, egen färdig WordPress blogg, SFM egna färdiga blogg med ditt domännamn, 10-tal färdiga hemsidor, färdiga betalsidor, atuomatisk e-mail utskick till kunder världen runt , olika strategier och verktyg att kunna marknadsföra produkterna eller tjänsten , sidor med tips om var man kan bli återförsäljare eller affiliate och där man kan marknadsföra SFM & DEA, Dessutom kan du sätta upp produkter och priser, skapa banners, spårnings länkar, roteringssystem för dina webbsidor, se rapporter i realtid på nätet och mycket mera till




Vill du läsa om SFM & DEA i lugn och ro och få 6 timmars information om hur du går tillväga för tjäna pengar och hur du jobbar med SFM & DEA 


För att veta om detta passar just dig att jobba med SFM & DEA Online verksamhet har du möjlighet att ta del av SFM Applikation Pack.
 
Omedelbar information om Internet Laptop Livsstil och hur man kan komma igång direkt!


Du får omedelbar tillgång till 6 timmar videomaterial som tagits från en utsåld seminarium tidigare i år och som värderas till $ 497 ... Enbart detta kommer göra dig förvånad och det är bara en av de bonusar väntar på dig!

När du tagit del av SFM Applikation Pack kommer  du att få inloggningsuppgifter för SFM privata online-plattform och du kan omedelbart logga in och komma åt bonus video ...


Detta vill du väl inte missa!!
 
Absolut allt du behöver veta om att bygga en sex siffrig online-verksamhet

Den information du kommer att få beskriver i detalj nyckeln till massiva välstånd och frihet, och ännu viktigare, hur man underhåller denna livsstil för alltid.

Detta är verkligen ovärderlig information. Tänk dig att du kommer att få tillgång till den information och det kan förändra ditt liv för alltid.

     Inga fler eländen
     Inga fler obetalda räkningar
     Inga fler huvudvärk
     Inga fler sorger

... Bara en fantastisk livsstil med obegränsad möjlighet!


Vi menar verkligen detta !! Vi hade inte jobbat 2 år med detta om det inte hade varit seriöst och vi hade ännu mindre jobbat med detta om man inte fick rejält med provision för online programmet och produkterna

Men du får inte glömma att det krävs lite arbete och att du får lägga ner ca 10-20 timmar i veckan om du vill att det ska bli resultat

Åtta kraftfulla potentiella inkomst strömmar (och växande). Du har "flera strömmar av inkomst" - för ultimat ekonomisk trygghet och välstånd byggnad. Inklusive extrainkomst!
Låter väl otroligt...


En stor provision på varje försäljning - att börja tjäna riktiga pengar (eller helt enkelt ersätta din nuvarande jobb inkomst) så snabbt som överhuvudtaget är möjligt.

Recession-bevis vinster. (SFM har sett rekordtillväxt under den nuvarande "stora recession.")

Noll erfarenhet krävs. (Kan du använda e-post? Surfa? Då har du alla "färdigheter" du behöver för att komma igång.


Det bästa är ändå att..


Professionella konsulter gör allt det "tråkiga jobbet", dvs säljer åt dig. (Ingen personlig försäljning, övertyga eller förklara -! Någonsin)
Utan du kan lugnt koncentrera dig på utbildningen och hur du marknadsför dig på Internet


Det flesta vet att Facebook och Twitter är de stora marknadföringsplatserna


Men SFM har mer än vad den högutbildade marknadsföraren vet


Du kan lugnt luta dig tillbaka och ta del av online programmets olika mallar, utbildningar både online och live dvs ett helt enkelt nyckelfärdigt online system med de bästa stratgeierna du kan tänka dig inom internet business

Ja nu tycker du väl att det låter alldeles för bra och det just vad det är


Konceptet är designad för en vanlig människa, även om du inte kan någonting om affärer, datorer eller försäljning  (Den genomsnittliga SFM medlem är 47 år gammal utan någon dator, försäljning eller erfarenhet från näringslivet.


Massive inkomst potential. (Självklart kan vi inte garantera din inkomst, som skulle vara olagligt och oetiskt. Men detta system har genererat sex siffra inkomster i direkt och passiv inkomst på mindre än ett år för några av våra medlemmar. Så himlen verkligen är gränsen.)

Tid frihet. ("Heltid" anses vara 12-15 timmar i veckan av många av våra medlemmar. Du kan använda vårt system för att ersätta ditt jobb inkomst medan du arbetar deltid hemifrån, om du vill. Faktum är att många medlemmar driver sin verksamhet från en mobiltelefon och från arbetet ,på sina raster eller lunch)

Rörlighet. (SFM kan köras från var som helst i världen med en telefon och bärbar dator. Vill du ta en tur?. Inga Problem Ta en vecka ledigt? Inga problem. Systemet håller din försäljning  igång och generera intäkter för dig även om du är ute från staden eller ute och reser, umgås med dina barn eller sover på stranden!)


Fungerar snabbt. (Du kan komma igång inom de närmaste minuter om du verkligen har magkänslan att vilja lyckas och har ett stort driv )

Inga bindande avtal. (Medlemmarna är fria att säga upp sina medlemskap när som helst utan påföljd.)

Fungerar för även den som avskyr att prata i telefon eller är blyg att prata med folk!

Vill du ta steget till en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg och kan jobba var du vill?


Då ska du inte tveka en sekund. Det finns en möjlighet för alla.

Men det gäller att ta vara på tiden som är just NU!!

Men vad gör jag när kommer in i online systemet?
Får hjälp av svensk SFM mentor som visar dig vägen och kontaktar dig så du känner dig trygg med din online verksamhet

Engelsk information om SFM & DEA
Här kommer du direkt till sidan där du får tillgång till SFM Applikation Pack
---> HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar