måndag 1 april 2013

Friheten till att jobba hemifrån

Hej! Hoppas din Påsk helg har varit jätte skön

Vi har inte jobbat så jätte mycket dessa dagar, men myten att vi tjänar pengar medan vi sover är verkligen sann
Idag vaknade vi att vi hade gjort en DEA försäljning med hjälp av vårt callcenter. Det vill säga att de gör försäljningarna för oss så vi kan koncentrera oss på själva internet marknadsföringen. I vårt online system ( program)  får vi all utbildning hur jobbar med Internetmarknadsföringen. 





Friheten till att jobb hemifrån går inte att beskriva. Den är så otrolig att man kan jobba var man vill i världen med sin laptop och när man vill och hur mycket man vill.









Då vi började med denna internet verksamhet  för 2 år sedan hade vi ingen aning om att det krävdes en annan väg för att kunderna skulle hitta vår hemsida. Det vill säga att då vi hade vårt friskvårdsföretag visste vi inte alls något om internet marknadsföring och vi trodde att det räckte att vi hade en hemsida så skulle kunderna hitta oss. Men ack där fick vi en lång näsa. Där var ingen som hittade oss på Internet, om inte de hade vår hemside adress. så klart. Vi låg alltså inte högt på Google. Det otroliga är att idag vet vi vad Google gillar och då ser Google till att lägga upp de hemsidor, bloggar , annonser etc... först på sökmotorerna.

Är du inne på att starta eget på Internet men har ingen produkt eller vet inte vad då ger vi dig möjlighet att titta på SFM / DEA konceptet. Här kan du tjäna otroliga höga provisioner på varje försäljning som callcenter gör till dig. Det bästa är att du behöver inte sälja själv utan kan lugnt koncentrera dig på själva utbildningen och internetmarknadsföringen.

Låter detta intressant, lyssna igenom våra svenska business partners hemsida och lämna intresseanmälan

Hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar