fredag 26 april 2013

Alla har en möjlighet i livet, det gäller bara ta vara på den NU!!


Fredag och helgen närmar sig igen. Veckorna går väldigt fort och ljuset gör att vi orkar mer.
Det känns inte lika svårt att stiga upp och ta sig till jobb eller skola

Idag tänkte vi ta vara på dagen genom göra lite utflykt med vår son. Vi har valt att ha fredagarna lediga. Vilket har gett oss en bra livskvalité genom att vi valt friheten att bestämma när vi vill jobba.

Klart att det inte alltid lätt att direkt kunna lämna det man har och börjar på nåt nytt. Men man behöver inte helt lämna det man har, utan avveckla det kanske efterhand.

Då vi började jobba med SFM Online verksamhet för två sen, började vi jobba halvtid från början sen efterhand övergick vi till att arbeta endast med vår Internet verksamhet.
Det har gett en stor möjlighet att kunna unna oss mer resor, mer tid för våra barn och frihet att bestämma när och hur vi vill jobba. För oss är detta livskvalitet 



Vad är livskvalitet för dig? Är det att få förverkliga det du drömmer om? 
Eller få möjlighet att jobba hemifrån och slippa åka iväg?

Alla har en möjlighet i livet, det gäller bara ta vara på den NU!!




Inte tänka imorgon eller om nåt år eller när jag blir äldre. Hur roligt är det att sitta om 30-50år och tänka att varför gjorde jag inte det som jag drömde om.

Åh ja just det , du undrar säkert vad är det vi jobbar med? För att du ska få mer inblick i detta, har du en möjlighet att få mer info via våra svenskar businesspartners


HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar