lördag 13 april 2013

Du vill väl tjäna stora provisioner så du kan bara leva på din verksamhet och få den frihet du drömmer och inte ha en chef som jagar häcken av dig.?








 


Bilden säger mycket. Det här kan bli verklighet för den som verkligen vill komma framåt.
Friheten att kunna styra sin egen tid och kunna jobba var man vill. Som ute i det fria och bara njuta av det lugna och känna grönskan

Vår verklighet är så idag, men det krävdes lite jobb och tålamod. Har man bara 110 % vilja att komma framåt då är detta ingen omöjlighet för någon

Att jobba bara på Internet är en otrolig frihetskänsla och att jobba hemifrån går inte beskriva hur underbart det är.. Du bestämmer själv när du vill stiga upp och börja jobba. Du bestämmer precis vad du vill jobba med. Vill du lägga ut några annonser så gör du det. Vill du skriva artiklar gör du det eller vill du jobba med video annonsering som verkar så kul då gör du det. Alltså det finns inga begränsningar på var du kan marknadsföra din tjänster och produkter. Vill du jobba med att diskutera på forum så gör du det och får säkert många som vill höra mer om ditt koncept.

Ja men vilket koncept tänker du kanske. Jag som inte ens har några produkter eller någon tjänst att marknadsföra. Lugn, I SFM  & DEA Online business får du hela konceptet färdigt, dvs tjänsten och produkterna

Och inte behöver du sälja eller ha lager hemma . Hur kan detta vara möjligt

Du vill väl tjäna stora provisioner så du kan bara leva på din verksamhet och få den frihet du drömmer och inte ha en chef som jagar häcken av dig.? 

Helt klart ska du fundera på om du har möjlighet att starta en Internet verksamhet som är betydligt mindre kostsam som traditionell företagsamhet.  

Hur mycket är du beredd på kunna lägga på din verksamhet? Tänk på det? Är det 2000 kr mycket eller är det betydligt mycket mer du kan lägga för att få ordentligt med provision på dina tjänster? 

Eller är du inte beredd på att lägga något alls? Då kan du aldrig starta något eget, för allt man än har tänkt att starta kostar . Ska du starta och sälja hälsoprodukter så kostar det,  genom att du måste ha ett litet lager så du kan leverera ,till dina kunder eller ska du starta frisör kostar det hyra, stol och alla produkter man behöver. Ska du starta affär vad kostar det?

Nu till det sista vill du jobba med en professionell internet verksamhet som är grundat två unga män, Stuart Ross & Jay kubassek och proffs i internet marknadsföring och bästa mentorer man kan ha. 

Vill du ha mer info om SFM & DEA online business genom våra svenska business partners?

Här kommer du till hemsidan :HEMSIDA



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar