fredag 17 augusti 2012

Kan man jobba bara på internet, hur tjänar man pengar, hur mycket tjänar man, osv.....

Vi får dagligen olika frågor,  som  t. ex om det kostar att arbeta hemifrån, eller hur gör man, eller kan man jobba bara på internet, hur tjänar man pengar, hur mycket tjänar man, osv.....

För det första är inget  gratis. Det går inte att starta eget utan att det kostar. 
Klart man kan ju bli anställd och jobba för nåt företag och kanske också får jobba en hel del på Internet. Som t.ex., kundbokare, telefonförsäljare, telefon intervjuare..osv.....

Att få tjäna det man är värd är nog det alla önskar. För att kunna göra det är egen verksamhet att eftersträva. Då kan man lägga upp arbetet efter egen planering och sätta egna mål.

Frågan på hur gör man när man jobbar med vårt koncept, på bara Internet. Med vårt koncept får du all utbildning om hur du ska driva trafik på Internet och på olika sätt så kunderna hittar konceptet. Du kan jobba med en egen produkt och få utbildning om hur du ska få uppgång på din produkt eller så jobbar man bara med online produkterna som finns i online systemet.

På frågan om man kan jobba bara på Internet är helt klart ja när det gäller PRO. Det är själva friheten genom att man kan ha dator med sig, var man än är och jobba när man vill.

Och till sist hur tjänar man pengar och hur mycket. I PRO tjänar man pengar genom Applikation, online systemet, olika utbildningsprodukter, osv... ....man har 9 inkomstströmmar på olika vis.
Och hur mycket man tjänar är beroende på hur mycket tid man lägger på att driva trafik och vilken nivå man själv är beredd på att vara på. Man kan vara på 10 %, 25 eller 40 % . När vi började med PRO, så sa vi direkt, ska vi tjäna bra på detta då är det 40 % som gäller, alltså silvernivå med 40% på försäljningar. Nu är det så att man behöver inte sälja själv utan det gör callcenter åt oss och det är otroligt bra för vi får koncentrera oss på det vi är bra, just internet marknadsföring. 

I online systemet får du olika utbildningar, videomallar hur man driver trafik marknadsföringsstrategier, live- utbildningar, 22 timmars webbutbildningar varje vecka av olika framgångsrika entreprenörer och utbildare , hemsidor, automatisk e-mail utskick till kunderna som du kan göra personliga om du vill

Vill du komma i kontakt med detta koncept och få mer information om hur man går tillväga
( Obs! Det finns ingen bundenhet utan man kan avbryta när man )

Vill du också kunna jobba på Internet och tjäna vad du är värd?

Här kommer en video som ger dig mer info om PRO U. Ge dig tjänsten och tiden att lyssna på denna video

Lyssna till Jay Kubassek , grundaren av PRO U


 
PRO U Business Plan from Jay Kubassek

Här kan du anmäla ditt intresse:  http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myownsite9?t=blogg


Ha en bra helg!! 
Marjukka & Ulf
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar