onsdag 1 augusti 2012

Hur internetmarknadsföring skapar nya möjligheter att jobba hemifrån



" Internet har skapat enorma möjligheter för vanliga människor att börja jobba hemifrån. Det är idag ingen konst att starta ett eget företag och erbjuda produkter och tjänster. Fler och fler blir entreprenörer och eftersom att internet växer i sådan hastighet blir kunskaper om internetmarknadsföring allt viktigare. Det görs i genomsnitt 22 000 Google-sökningar på ordet ”jobba hemifrån” varje månad. Runt om i Sverige ser folk de fantastiska möjligheterna som entreprenörskapet ger.
 
Tänk dig själv: Friheten att bestämma själv, kunna komma och gå som man vill, ett eget företag, att vara sin egen chef."

Läs hela artikeln här: http://www.svenskpress.se/articles/view/hur-internetmarknadsforing-skapar-nya-mojligheter-att-jobba-hemifran

Träffa skaparen av detta unika internet marknadsföringssystem
Träffa Jay Kubassek

Vem är Jay Kubassek? 




Jay Kubassek är VD för PRO U samt en professionell talare och tränare

Jay gick från ung grabb att sälja ljuddämpare på Kansas City Midas butiken till entreprenör. Vad han är mest känd för är att öppna ögonen och sinnen människor runt om i världen till möjligheten att en entreprenör genom att lära exakta principer som han lärde sig av sina mentorer.
Mer om Jay: s entreprenörskap egenmakt och utbildningsföretag, PRO U

Jay företag, PRO U, ger expert utbildning och egen makt till entreprenörer runt om i världen. PRO U samarbetar med några av världens mest respekterade entreprenörer och företagsledare till leverans på normalt utom räckhåll för de flesta individer och organisationer. Genom att erbjuda mentorskap, strategier, system, verktyg, marknadsföring och en spännande och levande gemenskap till nästa generation av entreprenörer PRO U uppfyller sitt uppdrag att hjälpa dig att skapa den framtid du vill leva.

PRO är en mentor plattform för privatpersoner, företagare och små affärsmän som vill öka sin effektivitet och resultat. PRO U ger levande, personligen, och virtuella mentorskap i varje aspekt av entreprenörskap inklusive:

Internet Marketing, Personal branding, framgång tankesätt, Allmänna entreprenörskap uppsättningar skicklighet, Fortune 500 bästa praxis inom försäljning, service, personal branding, kommunikation, konfliktlösning, och Business ledarskap.
Att hjälpa människor att skapa ett "Internet Lifestyle"  Vad är detta?

Sedan 2004 har Jay Kubassek mentor och utbildat över 30.000 personer i över 190 länder hur man skapar en "Internet Lifestyle" med en mycket enkel online-verksamhet modell som kallas "affiliate marknadsföring." Med lite mer än sina befintliga kunskaper, resurser, en Internet- anslutning, mobiltelefon, privatpersoner lära sig att främja en mängd olika produkter online med sin egen "BlackBox" virtuell marknadsföring system.

PRO U medlemsförbund med marknadsföring systemet paras med en redan framgångsrik, professionell marknadsförare med minst 7-siffror personliga inkomster på nätet. De är också ges tillgång till privat community för framgång sinnade och befogenhet företagare som garanterar varje person har de tre kritiska komponenter som krävs för att skapa en Internet livsstil.

Han har nått över 1,5 miljoner människor med sitt budskap om företagsamhet, personligt inflytande och självtillit och är på ett uppdrag att vakna miljoner mer till möjligheten spänning, och frihet att skapa en Internet-Lifestyle

Unika produkter att marknadsföra  eller dina egna eller både och - Här finns en otrolig möjlighet för den som vill bara arbeta på Internet

För att komma i kontakt med PRO U och få arbeta med ett världsledande online system eller få ytterligare information
====>  http://www.goprou.com/effectivebusiness/?t=bg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar