måndag 27 augusti 2012

Att jobba bara via Internet

Att jobba hemifrån är allt vanligare idag. Fler och fler talar om att skapa balans i sin tillvaro.
Att få vara hemma med sin familj är något som fler och fler eftersträvar.

Det samhälle som vi lever idag kräver så mycket av oss, så många bränner ut sig. Genom alla krav som sätt på individen, som hon tillslut inte kan uppnå. En del som då kommer i den här situationen har svårt att sova bra, vaknar mitt på natten och funderar och funderar och vrider sig för att försöka somna om.

Men som sagt alla hamnar ju inte här. Det är bara en viss procent som känner att de har hamnat fel i sin arbetsroll. 

Att jobba hemifrån kräver också planering och målsättning, precis som vilket annat jobb där man är t ex. anställd. Skillnaden är att du kan gå hem på den tid du har i ditt arbetsschema och kanske kan stänga dörren utan att behöva tänka mer på jobb den dagen mer. 

Att arbeta hemifrån kräver mycket av dig men som sagt om du pratar med de som arbetar hemifrån så kan vi slå vad om de flesta säger att det är friheten som gör att de jobbar hemifrån och de tjänar mycket mer än vad de hade gjort om de är anställda. 

Friheten att stiga upp precis när du vill och börjar arbeta. Friheten att jobba när du vill och kan ta ut semester när du vill, utan att behöva fråga någon annan.

Då vi bestämde oss att arbeta hemifrån var den anledning av att vi ville bestämma själva över oss och ha den frihet att få vara mer med våra barn. 

Då vi började leta efter något som man kunde jobba bara via Internet så fann vi en dag detta koncept. En online verksamhet där vi hjälper privatpersoner att starta företag och de tjänar pengar under tiden de lär sig. Vi hjälper även företagare som vill lära sig mer om marknadsföring, försäljning, kundservice, juridik, personlig utveckling osv.. och all denna utbildning de får i online systemet ger dem möjlighet att lära sig driva trafik på nätet, så att kunderna hittar deras produkter på Internet och de får framgång i sitt företag. Vi hjälper även de som vill förändra sin tillvaro och byta yrke eller jobb och vill tjäna betydligt mycket mera än vad de har gjort då de var anställda. Eller så är det något som behöver extra arbete och behöver förbättra sin ekonom på snabbt och är beredda på att arbeta hårt och lära sig  hur man bygger upp en egen online verksamhet.

Lyssna till Jay Kubassek som grundade denna online verksamhet

och vill du veta mera detta titta in på vår engelska hemsida

http://onlinebusiness-global.com/?site=myownsite9?t=bg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar