lördag 26 november 2011

Så enkelt kan du komma igång på mindre än 5 minuter och tjäna pengar inom 30 dagar och jobba hemifrån seriöst.



Vill du blir din egen och jobba bara på internet med ett online system, .En affiliate produkt som vi kallar Black box.








Detta är startpaketet för att bli medlem i PRO

I systemet får du först utbildning. Du lär dig internet marknadsföring, de trendigaste marknadsstrategierna som finns idag. Du får tillgång till hela marknadsföringssystmet, utbildning, online verktyg och olika resurser du behöver för att marknadsföra online, callcenter som ringer dina leads, samt landningssidor( färdiga websidor) försäljningssidor, tillgång till att göra egna hemsidor, automatiserasd e-mail och allt detta kan du göra personligt. Live webinars online varje vecka och samt möjlighet till 3 event i Amerika varje år.



Welcome to the World of PRO

Det är omöjligt beskriva värde på allt som finns i Black Boxen. Du måste helt enkelt prova själv!




Du betalar medlemskap per månad och du binder dig inte till något, dvs att du kan avsluta ditt medlemskap när du vill. Du har även 1 års garanti om du inte tjänar in vad Black Boxen kostade.




Detta är ett amerikanskt sällskap, men TEAM SWEDEN som vi är medlem i har översatt det mesta på svenska. Både marknadsföringsträningen i vårt online ”back office” (som alla medlemmar har tillgång till) och webbsidorna som du kommer att använda dig av när du annonserar, finns på svenska. Det är oväsentligt var du bor i landet, du måste bara ha med dig din laptop/pc och vara online där du befinner dig, då kan du arbeta var som helst




Det du kommer att göra efter utbildningen är att driva trafik till den hemsida du får i systemet och så att andra hittar dessa onlineprodukter som är allt inom PRO Elite business.




PRO U är ett direktförsäljning och utbildningsföretag. Pro är en utbildningsplattform och ett community som erbjuder entreprenörer över hela världen en steg-för-steg strategi i internetmarknadsföring. Idag har man kunder i mer än 200 länder över hela världen. Pro har utvecklat ett professionellt marknadsföringssystem som skapats för att hjälpa entreprenörer att lyckas med försäljning på Internet. Tillsammans med en unik samarbetspartner har de skapat det starkaste säljkonceptet på marknaden. Samverkan inom Pro är unikt när det gäller försäljningssystem, produkter och den utbildning som finns för dem som önskar att bli en framgångsrik Internet entreprenör. Inkomstpotentialen är fenomenal!

Produkter för alla finns i systemet och dessa marknadsför du om du inte har egen produkt





Det är onlineutbildningar och live seminarier inom Ekonomi, Personlig utveckling, Affärsutveckling, Kundservice, Utbildning i Ledarskap, Internetmarknadsföring och affärsjuridik etc..

I systemet finns mallar på hur du ska göra.

Du ska driva trafik så andra hittar detta koncept och du har 9 inkomströmmar i systemet. Du har även möjlighet att utveckla dig vidare inom business,från elite marketer till master och marketing partner

Detta är inget MLM - Detta är inte heller ,svara på undersökningar, pengar spel eller telefonförsäljning





Detta är legitimt sätt att tjäna pengar och bör inte ses som en hobby verksamhet, men däremot ett företag som vill lyckas.




De flesta som börjar med PRO gör initialt vid sidan av sitt vanliga jobb



Så enkelt kan du komma igång på mindre än 5 minuter och tjäna pengar inom 30 dagar och jobba hemifrån seriöst.



Detta är ett Online System och utbildning plattform för den som vill ha makten att förändra sitt liv och sin inkomst och är seröst intresserad av vara internet entreprenör



http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar