söndag 27 november 2011

Ett unikt system för den som vill ha ett framgångsrikt företag och jobba hemifrån


Det är ett känt faktum att det handlar om ca 97% av företag som går felfrekvens alltså som börjar på jobba på nätet, dvs. att de faller rätt fort ifrån. Merparten av tiden beror på dålig utbildning eller brist på utbildning. Ett annat skäl är kanske en tveksam produkt eller att ingen hittar produkten eller tjänsten. Skaparna av Pro Elite, Black Box har förstått detta och eftersom de även innan systemet skapades, kämpade på nätet själva och la ut åtskilliga tusentals kronor och satte sig i skuld så har de idag fått fram ett otroligt unikt system som hjälper alla i sitt företagande.För att bli framgångsrik idag med sitt företag behövs utbildning i internetmarknadsföring. Och det har Jay Kubassek uppfunnit för den som vill själv lära sig internet marknadsföring utan att ta dyra företag som ska göra jobbet åt dig. Nu kan du göra allt det själv för en betydlig lägre summa vad marknadsföringsföretag tar idag och ändå bli proffs på väldigt kort tid. I systemet får du de trendigaste marknadsföringsstrategier som är på marknaden just nu och du får regelbunden ny utbildning att gå vidare med din marknadsföring på nätet.



Så för att sätta stopp för den höga felfrekvensen, skapades ett system som vem som helst kan arbeta med och bli oberoende ekonomimskt och framgångsrik av internet marknadsföring. Genom att ta beslut direkt kan man börja med en framgångsrik online-verksamhet när som helst. Skaparna av Pro Elite Black Box såg framgången i systemet att den skapar av sig själva. Det visas sig flera pristagare och de stora producenterna i deras affärsmöjligheter har idag blivit oberoende inkomsttagare och att de generera fler affärer med Pro U, Black Box.
Alla ville veta hur de gjorde det. Så de dubblerade sina system och gjort den tillgänglig för alla.

Black Box skapades. Det förfinats och förbättrats under åren till vad det är idag, en komplett nyckelfärdigt marknadsföring system som har förändrat livet för människor i över 200 länder ger dem möjlighet att arbeta hemifrån och skapa sina dröm inkomster. För under $ 200, ca 1400 kr får du ett system som har tagit hundratusentals dollar för att skapa och du eliminera alla utgifter för försök och misstag när man börjar ute på nätet. När man investerar i Pro UBlack Box så är det en mycket lägre kostnad vad ett nystartat företag kan generera när det gäller t.ex. en butik, bilfirma, etc.. kan kosta och hundratusentals kronor att köpa.
Ovanpå detta, om det är en franchise, har du franchiseavgifter, bankräntor på ditt lån, stora hyreskostnader varje månad, lager, anställda för att hantera, verktyg och så vidare.Det är en av de många fördelarna med Pro U,  Black Box-system som t.ex. att du har egna webbhotell, ett callcenter som hjälper dig med försäljning, utbildning i affärsbusiness och internet marknadsföring och fullt stöd, personlig handledning, full tillgång till använda back-office, försäljning sidor, allt som ständigt uppdateras för att upprätthålla en toppmodern online system
Du kan lätt spendera tiotusentals kronor och få stora skulder och ha flera år att gå på en handelshögskola för att lära dig marknadsföring som man kan behärska snabbt med den färdighet som finns Pro Elite Black Box. Och på en väldigt kort tid bli expert inom internet marknadsföring och bara jobba på internet och den är redan tillgängliga till över 2 miljarder människor i världen och antalet växer med över 220 miljoner varje år att det aldrig funnits en bättre tid än just nu att starta din online-verksamhet med Pro Elite Black Box.

För mer info och för att komma igång med Pro U









Glöm inte att detta är inte bara för den som redan är företagare,

utan har du ingen produkt så har du allt i ett komplett system för att få ett framgångsrikt företag och vill du veta mer om hur du kan jobba hemifrån och starta din egen online verksamhet med bli proffs i internet marknadsföring , så gå in på






http://www.goprou.com/effectivebusiness/?t=bg














Generera fler affärer med Pro Elite, Black Box









PRO företagsledare samlas för att dela sina kunskaper inom internet marknadsföring

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar