söndag 20 november 2011

Pengar är resultatet av din VARFÖR. Vad är din VARFÖR?




Simon Sinek har skapat fram kursen WHY ( Varför)



Varje person, verksamhet och organisation på jorden vet vad de gör. Alla vet vad de gör ,men väldigt få vet varför de gör vad de gör.

Varför får man ur sängen varje morgon? Varför finns ditt företag eller din organisation? Och, viktigast av allt, varför skulle någon annan bry sig?

Den ledare som inspirerar drivs inte med vad de gör, de drivs med varför de gör det. Dessa ledare tänker, agerar och kommunicerar från insidan ut av The Golden Circle.

Pengar är inte ett VARFÖR, det är resultatet av din förmåga att inspirera andra. Med andra ord är pengar resultatet av din VARFÖR. Vad är din VARFÖR?

"PRO VARFÖR" är en kraftfull multimedia kurs som kommer att guida dig på en resa att upptäcka din Varför.





Vår träning Plattform PRO skapar en miljö som gör att du lär dig snabbt och enkelt, och ger dig självförtroendet att sätta dina nyinlärda färdigheter för att arbeta.


Processen att lära sig ditt VARFÖR är ca överväger ditt förflutna och undersöka de gånger då du var i balans så att du kan identifiera mönster och upprepa dem. Detta är anledningen till att studera varför är alltid en process av upptäckt, inte uppfinning. Den VARFÖR kommer från inom en organisation eller från dess grundare. Upptäcka VARFÖR kommer från att blicka tillbaka och hitta den naturliga beteende mönster när det var enkelt och kör på bästa sätt. VARFÖR dyker upp i tider när din passion går höga, är energi lättillgänglig och framgången är garanterad. Pengar är inte ett VARFÖR. Pengar är ett resultat.




Så  är du redo att skapa balans, inspiration och framgång i ditt liv? Ja? Sedan det första steget för dig att upptäcka din VARFÖR. ( WHY)

Denna kurs kan vi entreprenörer ta del av eller bara marknadsföra den så andra hittar den


Vill du också veta mer om hur du kan komma igång med PRO U och vilja jobba hemifrån och var du vill bara du ar internet uppkoppling

Anmäl dig på

http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myown7?t=bg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar