onsdag 30 november 2011




PRO U , VD och grundare, Jay Kubassek, delar sin berättelse med Elite Marknadsförarna vid 10FOR10 i PRO: s Red Bank, NewYork högkvarter.

Vill du också komma i kontakt med PRO Elite och veta mer om hur du kan jobba hemifrån och tjäna de stora pengarna

Detta är inget MLM ( flernivå  försäljning )


Detta är för seriösa business inriktade entreprenörer - direktförsäljning på en nivå

PROU är ett direktförsäljning och utbildningsföretag. Det startades år 2006 I Kansas City, USA av Jay Kubassek och Aaron Parkinson. Pro är en utbildningsplattform och ett community som erbjuder entreprenörer över hela världen en steg-för-steg strategi i internetmarknadsföring. Idag har man kunder i mer än 200 länder över hela världen.
PRO Elite har blivit en ledande utbildningsplattform och företagande i världen för människor som vill starta en egen verksamhet 

http://www.internet-entrepreneur-arbetahemifran.com


Fördelarna av att jobba hemifrån

Spar tid och resor till/från arbetet
Bli din egen chef: Det fina med att arbeta hemifrån är att du själv kan bestämma när och var du ska arbeta, i alla fall med detta jobb
Mer frihet: Du kan välja arbetstid och arbetsmängd själv. När du arbetar självständigt hemifrån får du mer frihet.
Möjlighet att påverka din egen lön: Detta är verkligen en av de stora fördelarna med att arbeta hemifrån att kunna prestera lite bättre och själv påverka sin lön. Medan man är anställd får man lugnt vänta på löneförhöjning och inte allt för ofta den kommer, även om man har slitit otroligt länge för att visa framfötterna, dvs den prestation man har åstadkommit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar