lördag 24 augusti 2013

Jobba via internet och hemifrån eller var du än befinner dig


Vi vill ge dig en inblick hur du kan komma igång och med egen nyckelfärdig internet verksamhet och på den vägen tjäna bra mycket provision. Och hur du kan lära dig marknadsföra vilken produkt som helst på internet och de digitala produkter ( DEA - Digital Experts Academy) och tjänster som SFM affärssystem består av.

Du kanske tänker att detta kan inte vara möjligt, men vi förstår din tvekan eftersom vi kände likadant för tre år sedan. Vår tvekan förändrades snabbt då vi fick stort förtroende för företaget och grundarna  Jay Kubassek och Stuart Ross och att vi fick en försäljning direkt första månaden. Det förändrade vår syn på det hela och med tiden har vi utbildat oss i programmet och fått mycket kunskap och strategier inom business och marknadsföring.

Att jobba hemifrån eller var du vill med en global digital verksamhet, där endast du har din dator som verktyg ger både frihet och utveckling

Det bästa med affärssystemet är att du behöver inte sälja sjäv utan det gör SFM säljteamet åt dig. Men vill du sälja så är det inga problem.

Vill du veta mer om SFM affärssystem och hur man kan komma igång att jobba endast via Internet?


Tänk ...
Du vaknar upp till en otrolig utsikt över havet (eller kanske bergen för den vackra utsikten), med en kopp kaffe och loggar in på ditt Internetkonto för att se hur mycket du tjänat medan du sov. Stress och att betala räkningar, skulder är borta, pengar inte längre den största oros faktor och livet kunde bara inte bli bättre!

Vad är din vision?





Här berättar Stuart Ross ( grundaren av SFM ) om vad du kan göra med ditt digitala liv







Vill du komma i kontakt med svenska SFM konsulter och få mer info om hur du kan jobba via internet och hemifrån eller var du än befinner dig   KLICKA IN HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar