torsdag 1 augusti 2013

Det finns otroligt många vinklar av att ta del av i programmet om man vill jobba framgångsrikt på Internet och tjäna sin inkomst online eller var i världen du befinner dig

Alla går vi någon gång och funderat på vår framtid. Vi funderar på hur den ska vara och vad vi ska syssla med. 

Men hur många tänker på det som ska ske just nu. 
Då vi kom in en kris för över två sedan när det gällde vår arbetssituation och inkomst, så kunde vi inte tänka på hur det skulle bli med vår framtid, utan vi var tvungna att agera direkt

Vi bestämde oss först hur ville vi jobba och var överens om att det skulle vara endast på Internet. Och så började vår jakt, vi kollade vad där fanns för utbud. Men ack visst gick vi på våra törnar och trodde undersökningar kunde ge oss vårt levebröd, men det var bara för den som var nöjde med par 100 kr. 

Men så plötsligt en dag såg vi en annons på Facebook  och börjar undersöka närmare på konceptet. 



Det var Jay Kubassek som hade uppfunnit detta unika online system med unika utbildningar. 

Och på den vägen är det idag och det har skett  en hel del utveckling  inom Internet Business och Jays system gick ihop med Stuart Ross och tillsammans har de gjort de bästa av två online program. 



SFM ( The six figure mentors) heter konceptet, en otrolig online business med digitala produkter (DEA). Vi är så tacksamma att vi fick ta del av detta och få utvecklas regelbundet med vår verksamhet. Vi jobbar utan lager och utan att sälja själv. Ett otroligt koncept som vi har fått utbildning geom om hur vi driver trafik på Internet, dvs hur kunden hittar produkterna. Kunden kommer till konceptet. Vi jagar inte, utan kan lugnt koncentrera oss på mer utbildning och prova olika sätt inom Internet Marknadsföring.

Just nu jobbar vi med en Facebook gilla sida och når världen ut med den. Vi har också jobbat med Youtube och andra annonsering strategier. 

Det finns otroligt många vinklar av att ta del av i programmet om man vill jobba framgångsrikt på Internet och tjäna sin inkomst online eller var i världen du befinner dig. Det är bara ha laptop och internetkoppling och ansluta sig till programmet så vips är man fullt gång att jobba på Internet. När man kanske ändå är på Internet så mycket kan detta vara ett ultimat sätt att skapa sin verksamhet och jobba hemifrån. När man ändå sitter och spelar spel på kanske Facebook kan man fördriva den tiden på att göra en nyttigt insats för sig själv, så resonerade vi för hade också suttit och spelat i par år utan nån mening, men när vi tog denna chans med Jays Online program kom en nyvändning för oss och vi är verkligen tacksamma för detta.

Är du intresserad av att komma i kontakt med denna unika internet business och få kontakt med svenska konsulter?   KLICKA IN HÄR



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar