fredag 13 april 2012

Se möjligheten till att bygga upp en egen online verksamhet

Att hitta koncept som passar är inte alla gånger lätt. Har man redan en produkt, men svårt att marknadsföra den på Internet. Då är PRO lösningen för dig som behöver bygga upp ditt företag snabbt. 


Har man ingen egen produkt eller vet inte vad man ska jobba med, men det ända man vet är att man vill jobba bara på Internet. 


PRO har allt man kan tänka sig om man vill bygga upp ett framgångsrikt företag. Bästa utbildningsprodukter, allt inom business linjen.


Är man en person som inte vill jobba med typ MLM , dvs med företag där man ska skapa kunder ute eller jaga de närmaste att köpa tex, pulver och piller eller andra hälsodrycker eller smink osv.... Då kan detta vara lösningen för dig. 


Då vi började jobba med PRO fick vi en helt annan frihet och all stress försvann. Vi kan jobba precis när vill vill och var vill. Vi har inget lager hemma utan teorimaterialet skickas direkt till kunden från Amerika. När vi inte själv vill sälja får vi hjälp av PRO. Vilket annat företag hjälper dig med det?


Nu förstås är du säkert lite osäker på vad detta är. Det är helt förståeligt och det ska du också vara. För det finns tusentals business ute på nätet som vi inte vet om de är seriösa.
Då vi kom i kontakt med PRO, var genom en norska. Vi tänkte jobbar norrmän med detta så gör svenskar också och det fick vi bekräftat och på den vägen blev det och vi ångar aldrig detta. Vi har hittat vårt koncept. Visst det är säkert bra med MLM också, om man bara orkar jaga. Vi har själv varit med i den rundan och vet att det kräver mycket av en, att det ska visa resultat genom att folk visar tex, vikt nedgång och inte bara det man måste visa hur en distributör ska jobba. 


I PRO Visar vi också genom email  eller pratar i telefon med den nya medlemmen. Men det mesta klara medlemmen själv för allt står förklarat i systemet. Enklare än så kan det inte bli.


Du tänker nu, att hur jobbar jag då. Jo du lär dig allt i online systemet . Du ska lära dig driva trafik så andra hittar den hemsida du får i systemet och får tillgång att titta på konceptet. 
Och du kommer lära dig synas på Internet på olika sätt. 





Untitled from Jay Kubassek

Se möjligheten till att bygga upp en egen online verksamhet
---> goprou.com/effectivebusiness/?t=blogg


Ha en bra helg!


Från


Ulf & Marjukka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar