tisdag 17 april 2012

Att bestämma sig är inte alla gånger lätt

Hej igen! Det är härligt med ljusa kvällar och nu gäller det att njuta av varje stund.  Allting går så himla fort. 


Vi tänkte ta upp det här med beslutsamhet, dvs att bestämma sig. Att vara i ett vägskäl där man inte vet vilken väg man ska gå är väldigt påfrestande. 


Det är bara du som vet vilken väg som är bäst. Andra kan komma med hur mycket råd och tips, men den som bäst vet är du. 


När man väl vet vad man vill göra. Då är det ofta det här att bestämma sig som kommer i det tänkandet skedet. Vågar jag göra detta, kan jag detta, vad ska andra tycka, hur blir det sen, om jag inte gör det vad förlorar jag osv....Så kan det grubblas under processen. 


Det vi har lärt oss med åren är att verkligen våga prova något annorlunda och se vad det bär hän. Visst hände det att vi sa nej så kan vi inte göra, nu har provat det. Och vi har ju lärt oss mycket på att våga prova. Att gå och tänka varför gjorde vi inte detta, vill vi inte uppleva. Men däremot gäller det vara kritisk till allt nytt man tänker prova.  Det vill säga att funderar på är jag en person som kan jobba t.ex bara vid en dator , eller är jag en person som behöver ut och träffa folk eller är jag en person som måste jobba med kroppsligt arbete osv...


Då vi bestämde oss att ta steget att jobba bara på internet insåg vi att vi fick en helt annan frihet.  Vill vi ut och träffa folk så tar vi oss ut på nätverksmöten, lunch möten eller andra roliga aktiviteter som finns i vår kommun. Det bästa med vårt koncept är att vi behöver aldrig ut och sälja detta på gatan eller till nån granne osv...Utan det vi har lärt oss är att synas på Internet på olika vis.


Att jobba med online systemet är ett otroligt verktyg och det har öppnat många vägar för oss.


Är du också en person som älskar att vara på Internet och skulle vilja jobba bara online och dessutom ett koncept som inte är MLM,  då ska du gå in på vår hemsida och anmäla dig och göra en Applikation Kit. Därefter får du all information om online systemet.


http://goprou.com/effectivebusiness/?t=blogg


World of PRO Rev 2 from Jay Kubassek












Hur vill du tjäna din dröminkomst? Vad är din dröm?


" Att våga är att förlora fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv "
   - Søren Kierkegaard




Ha en fortsatt bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar