onsdag 25 april 2012

Den vision eller dröm du har, ska du förvalta väl och ingen har rätt ta den ifrån dig - Hur ser din vision ut?

Glöm inte var du var från början. Du började med en vision. En vision som du hade kraft att se framtiden.  


Du såg dig vara i målet, men något på vägen stoppade dig att komma dit. Eller hur ,det var inte du själv? Där fanns någon annan som la värderingarna och vips hade du tappat kontrollen


Den vision eller dröm du har, ska du förvalta väl och ingen har rätt ta den ifrån dig


Hur ser din vision ut? 


Hur den än är så är du skyldig dig själv att nå den. För du värd allt gott i livet. Glöm inte det


Vi jobbar mycket med personlig utveckling för att nå dit vi vill. Vi stöttar varandra genom att berömma allt vi gör. Även det som är mindre bra för att vi ska lära oss av det med.


PRO har gett oss stor utveckling och stärka oss som entreprenörer och alla har vi en vägledare och vår ger oss alla tips om hur vi kan bygga upp ett bättre företag och bli så framgångsrika vi vill.


Med en vision har du en förmåga. Du har alltså förmågan att drömma det du vill ha


Ta fram din vision! Se framåt,  vad är du vill förverkliga


Visst är det underbart då vi lyckas med det vi kämpat hårt med. Känn på den lyckan då du en gång var där då du lyckades , känn hur den känns. Visst är det så du vill känna igen?


Då är det bara komma igen och sträva efter den lyckan. 


Hur kan man lyckas tjäna pengar på Internet är den eviga frågan. Alla kan det, men det gäller hitta koncept som passar. Vill man inte jobba med kunder ute eller sälja ute till folk och vänner då ska man inte titta på sådana koncept. Vill man ha ett jobb där man bara jobbar på Internet och har kontakt med sina kunder via e-mail och telefon och jobba och marknadsföra online kurser,  hur man bygger upp företag på Internet, kurser inom marknadsföring, juridik, försäljning, kund service, personlig utveckling och mycket mera till. Så ska man inte tveka att titta på PRO affärs möjlighet. Här är stor möjlighet att tjäna ordentligt stora pengar. Det är precis som det står, men det den ända som vet hur långt du vill komma, är du . Det är  bara du som vet , så vill du bygga ett framgångsrikt företag så kommer du göra det så länge du har viljan och styrkan och vi stödjer dig hela vägen tillsammans med gemmenskapen av PRO


Din Vision är din! Låt dig inspireras och ta fram din inre styrka och göra precis det du drömmer om




http://goprou.com/effectivebusiness/?site=myownwealth?t=bg








Lyssna till Jay Kubassek, grundaren av PRO U



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar